Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada devre arasında kanat transferi yapmak istediklerini belirtmişti. Kanarya, söz konusu transferde sona geldi.

QPR’NİN OSAYI İNADI

Fenerbahçe, Diego Perotti'nin sakatlığı sonrası kanat transferine yönelmişti. Yönetim, bu işi uzatmadan bitirmek istiyor. İlk plan, yeni sezon için anlaşma sağlanan Bright Osayi-Samuel'in bonservisini şimdi almaktı ancak kapıyı 750 bin Pound'dan açan İngiliz ekibi, Fenerbahçe'nin 400 bin Pound'luk teklifine inmedi.

IDRISSI TRANSFERİ AN MESELESİ

Sarı-Lacivertliler de hemen B planını devreye sokarak Sevilla'lı Oussama Idrissi'ye yöneldi. 24 yaşındaki kanat oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralanması için tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladıkları kaydedildi. Sözleşmede satın alma opsiyonu bulunacağı ancak bunun zorunlu olmayacağı öğrenildi.

OSAYI İÇİN SON GÖRÜŞME OLUMSUZ SONUÇLANIRSA IDRISSI GELECEK

Sevilla'da istediği kadar süre alamayan Idrissi de Sarı-Lacivertlilere yeşil ışık yaktı. Eğer QPR ile yapılacak son görüşmeden de sonuç çıkmazsa Faslı yıldızın İstanbul'a gelerek imzayı atacağı belirtildi.

SEZON BAŞINDA 12 MİLON EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Yıldız futbolcu, sezon başında Alkmaar'dan Sevilla'ya 12 milyon euroya transfer oldu ancak 24 yaşındaki kanat oyuncusu özellikle son haftalarda kulübeye mahkum kaldı ve hiç süre alamadı.

(Sporx)

Editör: TE Bilisim