Antalya'nın Belek bölgesinde kamp yapan Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig ve diğer Türk takımları Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişimi (BETUYAB) alanında bulunan içinde cami, kilise ve sinagogun bulunduğu Dinler Bahçesi'nde Cuma namazında bir araya geldi. Çok sayıda futbolcunun Cuma namazı için geldiği Dinler Bahçesi'nde, caminin yetersiz kalması sonucu bazı oyuncular namazını kilise ve sinagog önünde kıldı.

TAKIM OTOBÜSLERİ HOŞGÖRÜ BAHÇESİ'NE KADAR GİRDİ

Başta Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Konyaspor, Karabükspor,Eskişehirspor ve Pendikspor takımlarının futbolcuları ve teknik adamları Dinler Bahçesi'nde Cuma namazını kıldı. Diğer takımların otobüsleri dışarıda kalırken,Fenerbahçe'nin takım otobüsü Hoşgörü Bahçesi'ne kadar girdi.

FUTBOLCULAR VE HOCALAR BİR ARADA NAMAZ KILDI

Cuma namazını kılanlar arasında Fenerbahçeli Moussa Sow, Emre Belözoğlu,Mehmet Topal, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz Alper Potuk, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirsporlu oyuncular Servet Çetin ve Kamara da yer alırken, Fenerbahçeli Alper Potuk ise eski takımı olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve eski takım arkadaşı Servet Çetin ile Cuma namazını kıldığı gözlendi. Karabüksporlu oyuncular Destin Mabiala, Samba Sow ve İlhan Parlak'ta Cuma namazı için Dinler Bahçesi'nde olan isimlerdi.

NAMAZ ÇIKIŞI HATIRA FOTOĞRAFI

Havanın güzel olmasıyla beraber Hoşgörü Bahçesi'nde yoğunluk yaşandı. Cuma namazı çıkışı camiye gelen vatandaşlar Fenerbahçeli oyuncularla fotoğraf çekildi. Bazı vatandaşlar ise Fenerbahçeli oyunculara forma imzalattı.Öte yandan namaz çıkışında Galatasaray formalı bir taraftarın Fenerbahçeli oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim