Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte zirveyi paylaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tam tersi bir görüntü çizerken sarı-kırmızılı yönetim kulüpteki maddi krizi aşmak için Muslera'yı elden çıkarma karar aldı.

PİYASA DEĞERİ KAYBOLMADAN SATILACAK

Bugün'de yer alan habere göre; Ga­la­ta­sa­ray'da üç se­zo­nu ge­ri­de bı­ra­kan Uru­gu­ay­lı ka­le­ci, oldukça ba­şa­rı­lı gün­ler ge­çir­di an­cak son dö­nem­de ta­kı­mın al­dı­ğı kö­tü so­nuç­lar onun per­for­man­sı­na da si­ra­yet et­ti. Özel­lik­le Şam­pi­yon­lar Li­gi ma­ç­la­rın­da kon­san­tras­yon ek­sik­li­ği içe­ri­sin­de ve re­ak­si­yon ver­mek­ten uzak gö­rünen ba­şa­rı­lı ka­le­ci­nin, pi­ya­sa de­ğe­ri­nin çok faz­la kay­ba uğ­ra­ma­dan sa­tıl­ma­sı ve ku­lüp için ta­sar­ruf ile bir­lik­te kay­nak oluş­tu­rul­ma­sı amaç­la­nı­yor.

KALE SİNAN'IN OLACAK

Şu ana kadar Muslera için gelmiş bir teklif yok. Sezon başında Porto'dan kiralanan yedek kaleci Sinan Bolat'ın eski takımı Standard Liege'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarında forma giymesinin yanı sıra Milli Takım kalesini de korumuş olması nedeniyle yönetim Uruguaylı file bekçisinin gidişinden sonra kaleci sorunu yaşanmayacağını düşünüyor.

Editör: TE Bilisim