Devre arasında 4 günde bin 200 ek kombine satan Cimbom, defans hattına takviye de yapacak.

Galatasaray'ın yükselişinde, yönetimin ‘galibiyet primi sistemi’ büyük rol oynadı. Futbolcularının alacaklarını geriden ödeyen yönetim, galibiyet primlerini hesaplara 24 saat içinde yatırdı. Hamzaoğlu’nun gelişi ile ligde 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alan G.Saray’da, yönetim 4. yıldız adına önemli adımlar atıyor.
Sarı kırmızılılarda oyuncuların ödemeleri geriden takip edilse de, 3 puanın ödülü hafta başında ödeniyor. Bu da özellikle yabancıların performansını artırıyor. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst’ün mimarı olduğu prim sistemi, Fatih Terim döneminde de uygulanmıştı.

-Kalan koltuklar da satıldı-
Yönetim, ligin 2. yarısı için kombine satışına da başladı. Hem Türk Telekom Arena’nın dolması, hem de ek gelir yaratmak adına sezon sonuna kadar kalan koltuklar için kampanya başlatıldı. G.Saray sitesi ve twitter hesabında sarı kırmızılı yıldızların kullanıldığı kombine reklamı sonrası, 4 günde bin 200 ilave koltuk satıldı.
Sezon başında 21 bin adet kombine satan G.Saray, yarım sezonluk (9 karşılaşmayı kapsayan) kombinelerle toplam 22 bin 200 rakamına ulaştı. Kampanyalı satışlar hafta boyunca devam edecek. Böylelikle Aslan’ı, ikinci devrede iç sahada daha fazla taraftarının izlemesi hedefleniyor.

-Genç bir stoper aranıyor-
Cimbom’un 4. yıldız yolunda en önemli hamlelerinden biri de stoper takviyesi olacak. Hamzaoğlu’nun gözdesi ve eski öğrencisi Uğur Demirok’un tercihini Trabzonspor’dan yana kullanması üzerine sarı kırmızılılarda stoper arayışı hız kazandı. Serdar Aziz’i, kulübü Bursaspor bırakmaya yanaşmazken Hamza Hamzaoğlu, genç, yerli ve gelecek vaat eden bir stoper istiyor.
Galatasaray teknik heyeti, stoper adayları olarak transfer listesine Konyaspor’dan Selim Ay, Gençlerbirliği’nde forma giyen Ahmet Çalık ve Sivassporlu Ümit Kurt’u aldı. Bu isimlerle ilgili girişimlerin, kısa sürede başlayacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim