Sarı-kırmızılı yönetimin Prandelli'ye yaptığı teklif ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, 1 milyon 300 bin Euro'ya yakın ödeme yaptığı İtalyan hocaya bu sezonki kalan alacağını ödemeyi önerdi. Yani Prandelli'ye 1 milyon Euro daha teklif edildi ve "Bu parayı al ve FIFA'lık olmayalım" mesajı gönderildi.

5 MİLYON EURO'YU BULABİLİR!

2016'ya kadar imza attıklarını vurgulayan Prandelli'nin avukatı ise hem 2 yıllık alacaklarını hem de 1.5 milyon Dolar'ı bulan Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğu primlerini istiyor. Bu durumda fatura sarı-kırmızılı kulüp adına 5 milyon Euro'ya yaklaşıyor. Hafta içinde sevgilisi Novella Benini ile İstanbul'a gelecek olan İtalyan teknik adamdan randevu talep edildi. Yöneticiler yüz yüze görüşerek Prandelli'yi ikna etmeye ve 1 milyon Euro vererek tazminat sorununu çözmeye çalışacaklar.

G.SARAY'DAN NE KAZANDI?

Dünya Kupası'nda İtalya Milli Takımı ile yaşadığı hezimetin ardından sezon başında Galatasaray'a 2 yıllık imza atan Cesare Prandelli'nin sezon başına garanti ücreti 2 milyon 295 bin Euro idi. Ayrıca sözleşmesinde Türkiye Kupası için 500 bin Dolar, lig şampiyonluğuna 1 milyon Dolar prim koyulmuştu. Aylık maaşı 190 bin Euro olan İtalyan teknik adama şu ana kadar yaklaşık 1.3 milyon Euro ödeme yapıldı.

Editör: TE Bilisim