Cimbom bu sezon 'gol yeme' rekoruna doğru gidiyor... Takım savunması aksarken bireysel hatalar da Aslan'ın belini büküyor. Yılların tecrübesi Sabri Sarıoğlu da hatalarından 'zincir' yaptı, Galatasaray'ın bu kadar çok gol yemesinde başrollerden birini oynadı! Teknik direktör Denizli, 2. yarıya güvenebileceği bir sağ bekle başlamak istiyor. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda sarı-kırmızılılar, PSG'li Gregory Van Der Wiel ile Ajax'lı Ricardo Van Rhijn ile temasa geçti. Cimbom için sevindirici haberler de art arda geliyor. Genel sekreter Fatih İşbecer'in yürüttüğü bu transfer operasyonunda iki isimden de "Olur" alındı. İşbeçer'in yurtdışında sürdürdüğü transfer temaslarının bir hali olumlu geçtiği öğrenildi. İki ismin de transferini kolaylaştıran etkenler var. 

PSG ile de görüşecek 

Van Der Wiel'in PSG'de son senesi. Kontratı bitecek olan tecrübeli futbolcuyu Galatasaray düşük bir bonservis bedeliyle renklerine katmayı planlıyor. Fatih İşbeçer oyuncunun onayını aldıktan sonra bu hafta kulübü PSG ile masaya oturacak. Sezon sonu kontratı sona erecek Van Der Wiel'i düşük bir bonservis bedeliyle sarı-kırmızılı renklere bağlamaya çalışacak. Aslan'ın prensipte anlaşmaya vardığı Van Rhijn ise Ajax'ta forma bulamıyor. Sezon başı sakatlanınca formasını Tete'ye kaptırdı. Van Rhijn kariyerine Sneijder'in oynadığı Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Sonuçta Denizli karar verecek.

RHiJN HAZIR KITA

Mustafa Denizli'nin ana tercihinin Van Der Wiel olduğu öğrenildi. Bu transferde herhangi bir pürüz yaşanması beklenmiyor. Ancak yazın kötü bir transfer dönemi geçiren Galatasaray bu kez yoğurdu üfleyerek yiyor. Hiçbir sorun yaşamak istemeyen idareciler bu sebeple Ajax'lı Van Rhijn ile de el sıkıştı. Hollanda ekibinden 300 bin euro kazanan 25 yaşındaki oyuncu Aslan'ın kesesine göre.

Editör: TE Bilisim