Beşiktaş'ı Torku Konya maçında izleyen yardımcı hoca Volkan Kazak raporunu Ersun Yanal'a sundu. Kazak, "Beşiktaş bizi G.Saray'dan fazla zorlar" diye yazdı.

Fenerbahçe cumartesi günü zirvenin bir başka adayı Beşiktaş'ı konuk edecek. Beşiktaş'ın Torku Konya ile oynadığı mücadeleyi canlı olarak izleyen Ersun Yanal'ın yardımcısı Volkan Kazak raporunu verdi. Kazak, "Beşiktaş çok koşuyor. Bizi G.Saray'dan çok daha fazla zorlayacaklar, aman dikkat" diye yazdı.

BU DÖRTLÜYE DİKKAT!

Kazak'ın özellikle Torku Konya maçının ilk yarının yıldızları Fernandes, Almeida, Oğuzhan ve Gökhan Töre dörtlüsünün derbide sergileyecekleri performans Beşiktaş'ın bu sezonki kaderini belirleyeceğini rapor etti. Kazak'ın raporundaki en dikkat çekici not ise, 115.1 kilometre koşan Beşiktaş'ın kendilerini Galatasaray'dan çok daha fazla zorlayacağının altını çizmesiydi. Kazak'ın, Beşiktaş'ın G.Saray'dan çok daha çalışkan ve koşan bir ekip olduğunu, G.Saray maçında zorlanmayan takımın Beşiktaş derbisinde daha dikkatli olması gerektiğinin üzerinde durdu. Volkan Kazak'ın raporunda Beşiktaş defansının sağ kanadının aksadığı da yer aldı.

fotomac.com

Editör: TE Bilisim