Ligin ikinci yarısında geldiği Gençlerbirliği'nde harikalar yaratan Mostapha El Kabir, şimdiden lige damga vurmayı başardı.

Ankara kulübünün başkanı İlhan Cavcav da yıldız oyuncuyu nasıl keşfettiğini açıkladı.

"VİDEOLARINI İZLEDİM"

Futbol Extra Dergisi'nden Yavuz Atalay'a konuşan Cavcav, El Kabir'i arkadaşlarının önerdiğini söyleyerek, "El Kabir, Arabistan’dan bir oyuncu… Yakın dostlarım seyrettiler ve bana telefon ettiler. Ben de videolarını istedim. İnternetten maçlarını izledim. Futbolun içinden gelen bir insan olarak, bu futbolcuyu transfer ettik. Aldım uçak biletini, geldi buraya… Yaptık sözleşmesini. Şu anda Gençlerbirliği ile 3 yıllık bir mukavelesi var." ifadelerini kullandı.

"SEZON SONU SATABİLİRİZ"

El Kabir'i sezon sonunda satabileceğini söyleyen tecrübeli yönetici, "Zaman ne gösterir bilemeyiz. Biz zaten futbolcu yetiştirip satan bir kulübüz. Başka türlü bizim Digiturk’ten başka gelirimiz yok. O yüzden 4 büyükler teklif yaparsa düşünebiliriz."diyerek transferde açık kapı bıraktı.

EL KABİR ŞOVA DEVAM EDİYOR

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda bugün oynanan Gençlerbirliği-Kasımpaşa maçını Ankara ekibi 5-2 kazandı. Maça damgasını vuran isim ise El Kabir oldu. Erciyes maçında 4 asist yapan, Fenerbahçe’ye gol atan, Başakşehir yenilgisinde tek golün pasını veren El Kabir, Kasımpaşa maçında ikisi penaltıdan olmak üzere 3 gol birden attı ve hat-trick yaptı.

Editör: TE Bilisim