PTT 1.Lig'in 36. haftasında lider İstanbul BB Spor, Gaziantep BB Spor'a konuk oldu.

Turuncu-mavili takım kazanması halinde Süper Lig'i garantileyeceği maça tutuk başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Konuk takımı Süper Lig'e taşıyan goller ikinci yarıda geldi. Önce 58. dakikada sağ bek Gençer Cansev'in golüyle 1-0 öne geçti. 25 yaşındaki oyuncu 3.5 sene aradan sonra PTT 1.Lİg'deki ilk golünü kaydetti. Bu golden 4 dakika sonra gurbetçi oyuncu Tayfun Pektürk farkı ikiye çıkardı.

BELEDİYE İKİNCİ YARIDA COŞTU

Ligin ilk yarısında oynanan Gaziantep BB Spor maçında da fileleri havalandıran Tayfun, bu sezon ikinci golünü yine aynı takıma kaydetti. Ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla şampiyonluğu mimarlarından olan Mehmet Batdal, 77.dakikada skoru 3-0'a taşıdı. Oynadığı son 4 lig maçında da boş geçmeyen golcü oyuncu bu sezon ligdeki gol sayısını 13'e yükseltti. Konuk takımın genç oyuncusu Enver Cenk Şahin, 88. dakikada attığı golle skoru belirledi: 4-0. Maçın kalan süresinde başka gol olmayınca İstanbul BB Spor üç puanı kaptı.

34 maç sonunda 75 puana yükselen Cihat Arslan'ın öğrencileri, ligin bitmesine iki hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş oldu. İç sahada oynadığı son sekiz maçta da yüzü gülmeyen Gaziantep BB Spor ise 38 puanda kaldı.

Editör: TE Bilisim