Onur'un yokluğunda Trabzonspor kalesi adeta düştü. Onur'un görev yaptığı 8 resmi maçta 4 gol yiyen ve 0.5 gol yeme oranı tutturan Trabzonspor, Fatih Öztürk'ün görev yaptığı 15 resmi karşılaşmada kalesinde 24 gol gördü. Trabzonspor, Fatih döneminde maç başına 1.6 gol yeme ortalamasına ulaştı. Onur Kıvrak'ın kaleyi koruduğu ilk 4 resmi maçta kalesini kapatan Trabzonspor, daha sonra Metalist Kharkiv, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Legia Varşova maçlarında 1'er gol yedi.

Onur Kıvrak kalkanı

Genç kalecinin hatalı goller yemesinden sonra gündeme transfer geldi. Bu olay Fatih'in moralini inanılmaz bozdu. Yakın çevresine, "Benim hayalim bu formaydı, bu kaleydi. Benim ne kadar Trabzonspor sevdalısı olduğumu herkes bilir" diyerek içini döken Fatih'i Onur Kıvrak'ın aradığı ve "Eleştiri olabilir. Alman gerekenleri al içinden, gerisinin moralini-motivasyonunu bozmasına izin verme. Bizim konuşma alanımız saha, sakın sahanın dışına çıkma" dediği öğrenildi.
Kredisi tükenmek üzere

Fanatik'ın haberine göre; Bursaspor maçında Belluschi'ye yaptığı hareketle penaltıya sebebiyet veren Fatih, Ersun Yanal'ı kenarda çıldırtmıştı. Bu pozisyonda hatalı yerde bulunan Fatih'in artık Yanal'daki kredisinin tükenme noktasına geldiği belirtiliyor. Şampiyonluk yolunda minimum hata isteyen deneyimli teknik adam, transfer listesine artık bir de kaleci ekledi. Kafasında 3 isim bulunduran Yanal'ın işte istediği oyuncular...

GÖKHAN DEĞİRMENCİ

Kayseri Erciyes 14 maçta 14 puan topladıysa bunda en büyük pay kaleci Gökan Değirmenci'ye ait. Altay altyapısında yetişen, ardından Kayserispor forması giyen 25 yaşındaki kalecinin maliyetinin Mert'e oranla daha uygun olacağı düşünülüyor. Ayrıca başarılı file bekçisinin maç eksiği de yok birçok karşılaşmada takımını sırtlıyor. Bu nedenle Yanal önceliği ona veriyor.

NİHAT ŞAHİN

Ligde 6. sırada bulunan ve sergiledikleri hücum futboluyla herkesi kendilerine hayran bırakan Mersin İdmanyurdu'nun kalecisi Nihat Şahin, listeye ikinci sıradan girdiği iddia ediliyor. Karadeniz ekibinin Avrupa kupalarında mücadele edecek olması da 25 yaşındaki file bekçisini cezbediyor.

MERT GÜNOK

İki kulüp yöneticilerinin aralarındaki diyalogların iyi olmaması bu transferin ihtimalini zora sokuyor. Direkt ilk 11'de forma giymek istediğini belirten Mert, sezon sonuna kadar kaleyi devralabilir. Asıl sorun ise bundan sonra başlıyor. Onur'un iyileşmesinden sonra ilk tercihin kimin olacağı hesapları Mert'in bu transfere soğuk bakmasına neden oluyor.

Editör: TE Bilisim