İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de flaş transfer hamleleri gelmeye devam ediyor. Corriere dello Sport'un bugün manşetten duyurduğu habere göre, Fenerbahçe'den Caner Erkin ile ön anlaşma imzalandı.

Inter sportif direktörü Piero Ausilio'nun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Caner ile söz kestiğini yazan İtalyan gazetesi, bu transferin başrolünde teknik direktör Roberto Mancini'nin olduğunu yazdı. A Milli yıldızı uzun süredir takip eden Mancini'nin ısrarları sonunda son noktayı koyduğu bildirildi.

Caner'in alacağı ücret hakkında da bilgi verilirken, yıllık 1 milyon 800 bin euro kazanacağı ve 3 yıllık da sözleşme imzalacağı vurgulandı

27 yaşındaki oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'yle sözleşme yenileme için bugüne kadar bir görüşme yapmadıklarını söylerken, "Ama öncelik her zaman Fenerbahçe'dedir. Bu etik açıdan da önemli" ifadelerini kullanmıştı.

 

CANER GELİYOR, TELLES DÖNÜYOR

Bu transferin Galatasaray'dan sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Alex Telles'in opsiyonunun kullanılmayacağı anlamına geldiği, Brezilyalı oyuncunun sarı-kırmızılılara geri döneceği iddia edildi.

Inter'in 8.5 milyon euroluk opsiyonu kullanmayacağını belirten Corriere, ancak indirime gidilmesi durumunda bunun düşünüleceğini okuyucularına duyurdu.


KAYNAK-HÜR HABER

Editör: TE Bilisim