Bir süredir konuşulan Sneijder-Juventus iddiaları ile ilgili birinci ağızdan açıklama geldi. Juventus'un teknik direktöü Massimiliano Allegri, La Stampa'ya verdiği röportajda Hollandalı futbolcu hakkında “Elde edilebilir bir lüks. Onun gibi birinin eksikliğini hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

İtalyan teknik adam, Sneijder’a olan ilgisini anlatırken ilginç bir benzetmede bulundu: “Ben de 15 milyon euroluk bir villa isterim" diyen Allegri, "Ama bu durum, bana uygun olan bir apartman dairesi almama engel olmamalı. Sneijder da bir villa ama onun özel bir durumu var" diye konuştu. Bayern'in Shaqiri için 15 milyon euro bonservis talep ettiği iddia ediliyordu.

La Gazzetta dello Sport ise Albers'in olur vermesiyle Juventus'un önümüzdeki saatlerde Sneijder için Galatasaray'a resmi teklifte bulunacağını bildirdi.

Bir 10 numara arayışı içinde olan Juventus'un listesinde Sneijder'ın haricinde Bayern Münih'ten Xherdan Shaqiri de bulunuyor. Fakat Shaqiri'nin maliyetinin daha fazla olması nedeniyle Juventus, Sneijder'ı transfer listesinin ilk sırasına koydu.

Hollandalı yıldız, son dönemde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışıyor. Son Gençlerbirliği maçında da sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

Editör: TE Bilisim