Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Kayserispor mücadelesinde, 50. dakikada penaltı kazandı. Sarı-Lacivertli takımda topun başına Cristian Baroni geçti. Brezilyalı futbolcu, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ!

Kayserispor'un bu gole cevabı gecikmedi. Konuk takım, 60. dakikada Bobo'yla mücadeleye eşitliği getirdi. Bu gol, aynı zamanda Bobo'nun Süper Lig'dekim ilk golü oldu. Pozisyon sonrası ilk atakta Fenerbahçe, etkili geldi. Hollandalı golcü Dirk Kuyt'ın ortasında bekletmeden vuran Moussa Sow, muhteşem bir gol kaydetti ve takımını yeniden öne geçirdi. 63'te sahneye bu kez Mehmet Topal çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda çok iyi yükselen 27 yaşındaki futbolcu, Kayserispor karşısında farkı 2'ye çıkardı.

EMENİKE ADETA FÜZE YOLLADI

Fenerbahçe, 70'te skoru 4-1'e getirdi. Ceza sahası içerisinde çalımlarla rakibini saf dışı bırakan Nijeryalı golcü, çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu!

CANER ERKİN'DEN MÜTHİŞ GOL

Fenerbahçe, bir açıldı pir açıldı! Sarı-Lacivertli takım, 76. dakikada Caner Erkin'le skoru 5-1 yaptı. Sol çaprazdan müthiş vuran Caner, takımının 5. golünü kaydetti.


fanatik.com.tr

Editör: TE Bilisim