İpekyolu Belediye Eşbaşkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, Van genelinde minik kızlar voleybol turnuvasında şampiyon olan Fevzi Çakmak İlkokul öğrencilerini ziyaret etti.

 

İpekyolu Belediye Eşbaşkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser Van genelinde yapılan minik kızlar voleybol turnuvasında şampiyon olan Fevzi Çakmak İlkokul kız öğrencilerine hediye vermek ve Iğdır'da gerçekleştirilecek minik kızlar voleybol turnuvasında, kız öğrencilere moral vermek için okula bir ziyaret gerçekleştirdi. Okul Müdürü Zahir Çağdaş'ın kapıda karşıladığı Eşbaşkanlar Müdür odasına geçerek, Van genelinde yapılan turnuvada şampiyon olan kız öğrencilere hediyeler verdiler. Ev sahibi olarak bir konuşma yapan Okul Müdürü Zahir Çağdaş, “İpekyolu Belediye Eşbaşkanları'nın okullarına yaptıkları ziyaretten memnun olduklarını belediyenin bu turnuvada kendilerine her türlü desteği verdiklerini ve bölge turnuvası içinde destek vereceklerinden dolayı kendilerine Eşbaşkanlar şahsında bütün İpekyolu Belediyesine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

Eşbaşkan Aygül Bidav yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Özellikle kız öğrencilerimizin böyle bir başarıya imza atmaları bizi gururlandırdı. Iğdır'da yapılacak bölge minik kızlar voleybol turnuvasına öğrencilerimize elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.” Eşbaşkan Veysel Keser ise, “Kız öğrencilerimizin bu başarısında anlaşıldığı gibi kızlarımız okula gittiği taktirde neler yapabileceklerini gösterdiklerini belirterek, Iğdır'da yapılacak bölge minik kızlar voleybol şampiyonasına katılan kız öğrencilerimize ve hocamıza başarılar diliyoruz.” Dedi. 

Editör: TE Bilisim