Türkiye Kickboks Federasyonu 2016 faaliyet programında yer alan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kickboks İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

 

Zaferler Spor Salonu’nda düzenlenen Kickboks il birinciliği müsabakalarına toplamda 15 kulüp ve 110 sporcu katıldı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan il birinciliği şampiyonasında başarılı olan sporcularımız 14-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda ilimizi temsil edeceklerdir. Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Şefi Muttalip Demir, Kickboks il temsilcisi Zeydin Dalğıç ve kickboks hakemleri tarafından verildi.

 

Ödül töreni ardından bir konuşma yapan Kickboks İl Temsilcisi Zeydin DALĞIÇ, “İlimizde bu yıl ilkini düzenlediğimiz Van İl Şampiyonasında katılımcı sporcu sayısının fazla olması bizleri mutlu etti. En önemlisi ise 14-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan Kickboks Türkiye Şampiyonası’na ilimizi temsil edecek sporcularımızın da katılmasıdır. İl birinciliği seçmelerine katılan sporcularımıza ve çocuklarını spora teşvik eden ailelerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye Kickboks Şampiyonası’na ilimizi temsilen katılacak bütün sporcularımızı şimdiden tebrik ediyor, Kickboks il birinciliği organizasyonunda emeği geçen, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'müze ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim