Başakşehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor'un dünkü idmanında yumruklar konuştu.

Hleb ile Özgür Özkaya birbirine girerken idmanda isteksiz tavırları ile dikkat çeken Hleb'in Özgür'e yumruk attığı görüldü. Olay sonrasında Teknik Direktör Mesut Bakkal iki oyuncuyu da antrenmandan kovdu.

HLEB, ÖZGÜR'E YUMRUK ATTI
Torku Konyaspor'un dünkü antrenmanında yaşananlar takımın üzerindeki gerginliğin adeta göstergesi oldu. Bu sezon ortaya koyduğu futbol ile geçen sezonu mumla aratan Hleb antrenmanda isteksiz tavırları ile dikkat çekerken, son olarak Özgür Özkaya ile yaşadığı kavga ile gündeme geldi.

Yarı sahada çift kale maç sırasında Özgür Hleb'in ayağındaki topa müdahale etti. İki oyuncu da yerde kalırken Özgür'ün hareketine sinirlenen Hleb oyuncuya yerde yumruk attı. Bir anda ortalık karışırken bu sefer Özgür Hleb'in üzerine yürüdü. Araya giren Rangelov tartışmanın büyümesine engel oldu.

"ABİ GÖRMÜYOR MUSUN YUMRUK ATIYOR"
Kavganın ardından Özgür Özkaya, topa müdahale ettiğini belirtirken, "Abi görmüyor musunuz yumruk atıyor" diyerek kendini savundu. Olayı bir süre izleyen Teknik Direktör Mesut Bakkal ise oyuncuların antrenmanı terk etmesini isteyerek tartışmayı noktaladı. İki oyuncu da çalışmayı yarıda bıraktı. İdman kaldığı yerden devam ederken futbolcuların neşesinin kaçtığı gözlendi.

HLEB HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI
Torku Konyaspor'un geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı ve ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Hleb bu sezon tam bir hayal kırıklığı yarattı. Sezon başından beri sahada yokları oynayan tecrübeli futbolcu takım içindeki davranışları ile de konuşulmayı sürdürüyor. İsteksiz ve gergin bir görüntü sergileyen Hleb son olarak yaşadığı Özgür Özkaya kavgası ile yine gündeme geldi.

BAKKAL İKİSİNİ DE KOVDU
Bu durum "Hleb'in bir sorunu mu var" sorusunu akla getirirken Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın kavga sonrası antrenmandan kovduğu. Hleb'i Başakşehirspor maçı kadrosuna alıp almayacağı merak konusu oldu.Torku Konyaspor'un Hleb-Özgür gerginliğinden sonra Mesut Bakkal fırtınası esti.

İki oyuncudan da antrenmanı terk etmesini isteyen Bakkal'ın antrenmanın devamında bir hayli gergin olduğu gözlendi. Sık sık oyuncularına uyarılarda bulunan tecrübeli teknik direktör istedikleri olmayınca antrenman sahasını adeta inletti. Futbolcularına bir hayli sert çıkan Bakkal antrenmanı uzattı ve bir grup ile özel olarak hava topu çalışması yaptı.

Editör: TE Bilisim