Belediye Vanspor Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, geçtiğimiz pazar günü Gölcükspor’la oynadıkları kritik bir maç sonucu aldıkları 3 puanın takımı biraz olsun rahatlattığını söyledi.

Pazar günü oynadıkları kritik bir maç sonrası 3 puan aldıklarını söyleyen Ercan Dülger, Taraftar olarak 90 dakika takımlarını güzel bir şekilde desteklediklerini ifade eden Dülger, “Kritik bir maç sonrası 3 puanı 3 golle alarak rahat bir nefes aldık. Biz taraftar olarak geçmiş den bu güne kadar yağmurda, çamurda her zaman Belediye Vanspor’un arkasında olduk. Biz takımımızla gurur duyuyoruz. İnşallah seneye güzel bir takım kurarak şampiyonluğa oynarız. Bu sene takım bazı sorsun ve sıkıntılardan dolayı istediği yerde olamadığını ifade eden Dülger, “Biz bu sene en az Play-Off oynamayı hedefliyorduk olmadı. Takıma sadece Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya’dan başka takıma kimse sahip çıkmadı. Takıma verdiği destekten dolayı başkan Kaya’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Deprem sonrası stada yıkım kararı verildiğini ifade eden Dülger, “Bizim Belediye Vanspor’dan başka kimsemiz yok. Bize stat yapılması için söz verildi ama halen yapılmadı. Başka illere ise bu statlar yapıldı. Stadımızın olmamasından dolayı seyircide gelmiyor. Büyüklerden isteğimiz Van’a yakışan bir stat istiyoruz. Belediye Vanspor’a herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Belediye Vanspor taraftarları olarak büyük bir stat istiyoruz. Buradan Van halkına ve Belediye Vanspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Tribün sıkıntısına rağmen takımlarını hiç yalnız bırakmadılar. İyi günde, kötü günde her zaman takımlarının yanında oldular. Ben taraftarlarla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

“KENDİNİ BİLMEZ BAZI KİŞİLER ÇIKIP TA BELEDİYE VANSPOR’DAN NEMALANMAK İSTİYOR”

Belediye Vanspor taraftarları olarak 11 yıllık emeklerinin olduğunu ifade eden Dülger, “11 yıldır biz takımın arkasındayız. Biz bundan mutlu ve gururluyuz. Bu emeğimizi Van halkı biliyor. Bizler Belediye Vanspor’u çok seviyoruz. Allah’a şükür Vanspor’u menfaatimiz için kullanmadık. Kendini bilmez bazı kişiler çıkıp ta Belediye Vanspor’dan nemalanmak istiyorlar, isim yapmak istiyorlar. Bunlar Vanspor’u kullanmaya çalışıyorlar. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Bunlar bu menfaatçiliği bıraksınlar ve gitsinler işleri ile uğraşsınlar. Belediye Vanspor’u menfaati için kullanmak isteyenler bizi her zaman karşılarında bulacak. Bizler takımımıza kanımızla, canımızla, dişimizle ve yüreğimizle gönül vermişiz” şeklinde sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilisim