Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta. Son 16 turu ilk maçında PSG Fransa'da Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Barcelona ile kozlarını paylaşacak.

Paris Saint Germain rakibi karşısında sahasında avantajlı skoru alma peşinde olacak. Barcelona ise Messi, Neymar ve Suarezli kadrosuyla tur için kapıyı aralamak istiyor.

 

PSG-BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Dev maç 14 Şubat Salı Günü TRT 1'den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. 

 

İKİ TAKIMDA CEZALI OYUNCULAR

Alaves maçı öncesi sakatlanan Arda Turan Barcelona'da forma giyemeycek. Katalanlarda ayrıca Javier Mascherano'nun sakatlığı bulunuyor. Aleix Vidal'in ise son maçta ayağı kırılmış ve sezonu kapatmıştı.

PSG'de Thiago Motta sarı kart cezası nedeniyle Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek. Pastore ve Verrati'nin ise sakatlıkları bulunuyor. Maçta oynayıp oynamayacakları henüz belli değil.

Barcelona Şampiyonlar Ligi C Grubu'nu 15 puanla Manchester City önünde lider tamamlayarak gruptan çıkmıştı. Katalanlar grupta tek mağlubiyetini Manchester City deplasmanında almıştı.

Fransa Ligi'nde Monaco'nun ardından ikinci sırada bulunan PSG ise Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu Arsenal'in ardından 12 puanla 2. sırada tamamlamıştı. PSG 6 maçta 3 galibiyet, 3'te beraberlik almıştı.

 

BARCELONA'NIN PSG MAÇI KADROSU

Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti ve Mathieu.

Editör: TE Bilisim