Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Akhisar maçında gözüne aldığı darbe sonrası sakatlanan Persie bugün de sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

 

DEVLET HASTANESİ ACİLİNDEN NUMARA

Hollandalı yıldız futbolcu karşılaşmanın 37. dakikasında gözüne aldığı darbe ile yerde kaldı. Göz kapağının yırtıldığı anlaşılan Van Persie, stadın dışında ambulans bekledikten sonra Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bugün ortaya çıkan fotoğrafta ise Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon 900 bin Euro (17 milyon TL) garanti ücret alan Robin van Persie'nin devlet hastanesi aciliyle tanıştığı görülüyor.

 

HOLLANDALI TEŞEKKÜR ETTİ

Hollandalı futbolcu bugün sosyal medyadan bir paylaşım yaparak hem kendiyle ilgilenenlere teşekkür etti hem de durumu hakkında açıklama yaptı.

Persie'nin açıklaması şu şekilde; "İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür ise benimle ilgilenen sağlık ekibine. Gözümde bir sorun yok. Durumum iyi. Futbolda böyle şeyler var. Bunlar yaşanabiliyor. Bunun yanı sıra takımın aldığı sonuçtan çok mutluyum. Şimdi bir sonraki maça ve derbiye hazırlanma zamanı. Haydi Fener!"

Editör: TE Bilisim