Yapılan Liseler arası Voleybol Turnuvası’nda birinci olan Mesut Özata Anadolu Lisesi öğrencilerine, okul müdürü Orhan Güleşçe tarafından moral yemeği verildi. 

Bir lokantada verilen yemeğe okul müdürü Orhan Güleşçe, yardımcıları, bazı öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Burada konuşan Mesut Özata Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Güleşçe, öğrencilerinin Türkiye genelinde de dereceye girerek dönmelerini arzuladığını belirterek, “Okulumuzda tabi akademik başarının yanı sıra böyle kültürel, sportif ve sosyal faaliyetleri de yürütüyoruz. Dördüncü yıldır okulumuz liseler arası voleybol müsabakalarında birinci oluyor. Bu yıl da yine Liseler arası Voleybol Turnuvası’nda öğrencilerimiz birinci oldular. Dolayısıyla ben başta emeği geçen beden eğitimi öğretmenim Besra Ceren hanımefendiye ve onun şahsında bütün voleybolcu öğrencilerime teşekkür ediyorum, böyle bir sevinci bizlere yaşattıkları için. Bundan sonra ki süreçte bölge bazında müsabakalara gidilecek olan öğrencilerimizden başarı bekliyoruz. İnşallah iyi bir haberle gelirler. Kendileri gibi okulumuzdaki 630 öğrenciyi ve biz öğretmenlerini mutlu edecekler” dedi. 

Okulun beden eğitimi öğretmeni Besra Ceren Öztürk ise, öğrencilerin bu başarısının artık gelenek haline geldiğini belirterek, “Yaklaşık dört yıldır lig usulü yapılan müsabakaların hepsini namaglûp bir şekilde kazanarak, bugün yine şampiyon olmayı başardılar. Bu yıl katılan toplam okul sayısı 12 taneydi. Biz yine lig usulü birçok kez maç yapıp gruplardan namaglûp bir şekilde çıktık. Dört yıldır bize, okulumuza kupayı getirdikleri için ben de onlara ve ailelerine, destek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Takım kaptanı Muhammed Said Bildirici de, dört yıldır kazandıkları kupalarda okul müdürleri Orhan Güleşçe başta olmak üzere tüm öğretmenlerinin büyük payları olduğunu belirterek, “Onların yüzünü kara çıkarmamak için elimizden gelen en büyük performansı gösteriyoruz” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından okul müdürü Güleşçe ve okul yönetimi, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim