UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta karşılaşmalarında gol yağmuru yaşandı, 8 maçta, tam 40 gol atıldı. Bayern Münih ve Shakhtar Donetsk deplasmanda rakiplerine 7 gol atmayı başardı, Chelsea ise evinde ağırladığı Maribor'u 6 golle uğurladı.

BAYERN, ROMA'YI YAKTI

Kupanın favorilerinden Bayern Münih, E Grubu maçında Roma'yı dağıttı. Alman ekibi, Olimpiyat Stadı'ndaki maçta İtalyan rakibini 7-1 mağlup etti. Maça fırtına gibi giren Bayern, 9'de Robben ile perdeyi açtı, 23'te Götze, 25'te Lewandowski ile şova devam etti. Robben, 30'da bir kez daha sahne alırken, 36'da Müller ağları havalandırdı. 66'da Romalı Gervinho takımının tek golü atarken, Fildişili oyuncuya cevabı 78'de Ribery verdi. 80'de Shaqiri'nin attığı gol ise maçın skorunun belirledi. Bavyera temsilcisi, ilk yarıda rakibinin filelerini 5 kez havalandırarak "bir devrede en çok fileleri havalandıran deplasman takımı" unvanını ele geçirdi.

ADRİANO TEK BAŞINA YETTİ

H Grubu'nda da Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, deplasmanda BATE Borisov'u 7 golle perişan etti. Luiz Adriano'nun 5 gol birden atarak yıldızlaştığı maçta Ukrayna ekibinin diğer sayıları da Alex Teixeira ve Douglas Costa'dan geldi. Shakhtar Donetsk'in deplasmanda Bate Barisov'u 7-0 yendiği karşılaşmada ilk defa bir Şampiyonlar Ligi takımı bir devrede 6 gol attı.

DROGBA ATTI CHELSEA FARKA GİTTİ

G Grubu'nda ise Chelsea, Maribor'u 6-0'la geçti. 13'te Remy ilk golü atarken, G.Saray'ın eski yıldızı Drogba 23'te farkı 2'ye çıkardı. 31'de Terry ile bir gol daha bulan İngiliz ekibi, 54'te Viler'in kendi kalesine attığı golle skoru 4-0'a getirdi. 77 ve 90'da sahne çıkan Hazard maçın skorunu ilan etti.

Devler Ligi'nde gecenin sonuçları şöyle:

CSKA Moskova-Manchester City: 2-2

Roma-Bayern Münih: 1-7

APOEL-Paris Saint-Germain: 0-1

Barcelona Ajax: 3-1

Schalke 04-Sporting Lizbon: 4-3

Chelsea-Maribor: 6-0

BATE Borisov-Shakhtar Donetsk: 0-7

Porto-Athletic Bilbao: 2-1


Kaynak: Fotomaç

Editör: TE Bilisim