Galatasaray’ın tartışılan kaptanı Selçuk İnan’a İtalya’dan talip çıktı. Sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin başına geçtiği Inter’in, 29 yaşındaki oyuncuyu transfer listesine aldığı iddia edildi.

İtalyan çalıştırıcı, yönetimle yaptığı görüşmede bir forvet, bir kanat oyuncusu ve orta sahanın ortasına bir oyuncu alınması konusunda yöneticilerden istekte bulundu.

Inter, Selçuk transferi için UEFA’dan çıkacak kararı bekliyor. Finansal Fair Play soruşturması kapsamında bulunan ve geçtiğimiz günlerde Nyon’da savunmasını veren Milano ekibinin, buradan olumsuz bir karar çıkmaması durumunda transfer harekatını ocak ayında başlatacağı ifade edildi.

İndirim gerekecek

Selçuk İnan için 6-7 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemeye hazır olan Inter’in, oyuncunun şu anki ücretini ise yüksek bulduğuna dikkat çekildi.

Galatasaray’da 3 milyon euroya yakın yıllık garanti para ve artı 25 bin euro maç başına bonuslar alan milli futbolcunun Çizme macerası için ise bu miktarlarda indirime gitmesi gerekecek.

Vidic, Palacio ve Hernanes’in 3’er milyon euro ile en çok kazanan isimler oldukları İtalyan ekibinde, Selçuk İnan için de yıllık 2 milyon euroluk bir ücret düşünüldüğü ifade edildi.

Editör: TE Bilisim