Demba Ba, “Gol atamama sorununu ben de defalarca yaşadım. Biraz sabret” diyerek arkadaşı Moussa Sow'a moral verdi.
İngiltere’de oynadığı yıllarda uzun süre gol atamadığı bir dönem Sow’un kendisine desteği ve terapisi ile moral bulan Beşiktaşlı futbolcu, bu kez en yakın arkadaşına destek olmak için seferber oldu.
Ba, Sow’a “Golcülerin kısır dönemleri olabilir. Bunu defalarca yaşadım. Bazen kaderci olmak gerekir. Biraz daha sabırlı olmalısın. Pozisyona giriyorsun. Zaman içinde o pozisyonlar golle sonuçlanacak” diyerek destek oldu. Sow, “Kardeşimden bile öte” dediği Demba Ba’nın bu sözlerine teşekkürle karşılık verirken, en kısa zamanda toparlanacağına inandığını söyledi.

EŞİ VE AĞABEYİ DE SEFERBER OLDU

Sow’un bu sıkıntılı günlerinde eşi Aissa ve ağabeyi Abdulahey de yoğun çaba harcıyor. Senegalli’nin ağabeyi Abdulahey, Sow’un hem moral hocası, hem de en büyük eleştirmeni... Kardeşine katkı sağlamak için adeta mesai yapan Abdulahey, Afrika Uluslar Kupası’nın önemine dikkat çekiyor. Ağabey Sow, “Afrika Uluslar kupası senin için büyük şans. Performansının yukarı çıkacağı bir arena…Orada özgüvenin yükselecek ve Türkiye’de de ikinci devre çok fazla gol atacaksın” dediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim