Haftaya lider giren Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Rakibini 1-0 yenen sarı-lacivertliler 10 puana ulaşarak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe'nin tek golünü ilk yarının 42. dakikasında De Souza kaydetti. Kasımpaşa bu sonuçla ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Kasımpaşa'da Veysel Sarı 76. dakikada kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. 

Beşiktaş, sahasındaki maçta Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Siyah-beyazlılar rakibini Alman golcüsü Gomez'in 15 ve 62. dakikalarda attığı gollerle mağlup etti. Beşiktaş 9 puan ve averajla, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. 

Osmanlıspor, ligin 4. haftasında sahasındaki ilk yenilgiyi Torku Konyaspor'dan aldı. Başkent ekibi rakibine 2-1 mağlup oldu. Maçın ilk yarısında 31. dakikada Ndiaya ile 1-0 öne geçen Osmanlıspor devreyi de bu skorla bitirdi. İkinci yarıda rakibinin 46. dakikada Sissoko ve 61. dakikada Meha'nın gollerine engel olamayan Osmanlıspor sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Torku Konyaspor bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Karşılaşmanın 63. dakikasında Torku Konyasporlu Junior kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Medicana Sivasspor, deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak, ligde 3 puanla tanışmadı. Sivasspor, 35. dakikada Ziya Erdal'ın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. Ev sahibi Çaykur Rizespor golcüsü Kweuke ile 80. dakikada golü bularak maçtan bir puanla ayrıldı. Çaykur Rizespor'da Sylvestre 65. dakikada kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. 

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta yarın oynanacak Kayserispor-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak. 

Ligde oluşan puan durumu şöyle:

Spor Toto Süper Lig
 
  Takımlar O G B M A Y AV P
  ---------------------------------   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   --- 
1.  FENERBAHÇE A.Ş. 10 
2.  BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 
3.  ANTALYASPOR A.Ş.
4.  TRABZONSPOR A.Ş.
5.  AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR
6.  KASIMPAŞA A.Ş.
7.  ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
8.  GALATASARAY A.Ş.
9.  KAYSERİSPOR
10.  OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ
11.  TORKU KONYASPOR -2 
12.  ESKİŞEHİRSPOR -2 
13.  GAZİANTEPSPOR -6 
14.  MEDICANA SİVASSPOR -2 
15.  BURSASPOR -2 
16.  GENÇLERBİRLİĞİ -3 
17.  MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK -3 
18.  MERSİN İDMANYURDU 10  -6 
 
 
Editör: TE Bilisim