Fatih Terim'in milli takımın başına geçiş hikayesi Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Terim, TFF'ye milli takımın başına 4 maç için geçeceğini bildirdi ancak TFF bu teklifi kabul etmedi.

Abdullah Avcı'nın istifa etmesinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in adı gündeme gelmişti. Galatasaray'ın başında yer alan isim önce Göksel Gümüşdağ ile sonra ise Başbakan Erdoğan ve en son da TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşmüştü.

TFF TERİM'İN 4 MAÇ TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Fatih Terim milli takımın başına geçmesine yönelik yapılan teklifte son kararını verdi. Buna göre Fatih Terim sezon sonuna kadar hem Galatasaray hem de Türk milli takımının teknik direktörlüğünü yapacaktı. Ancak alınan son bilgiye göre TFF Fatih Terim'in 4 maçlık teklifini reddetti.

İBRE DENİZLİ'YE DÖNDÜ

Fatih Terim'in 4 maçlık teklifinin TFF'den veto yemesinin ardından gözler Mustafa Denizli'ye çevrildi. Tecrübeli teknik adamın TFF'nin yapacağı teklife ne yanıt vereceği ise merak konusu.

DEMİRÖREN'DEN AÇIKLAMA

Yıldırım Demirören daha sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: Yönetim Kurulu ile bir araya geldikten sonra karar vereceğiz. Fatih Terim'den vazgeçmiş değiliz.


Editör: TE Bilisim