Spor Toto Süper Lig 18. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı mücadeleden galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile Trabzonspor oldu.

CARDOZO ERCİYES'İ DE BOŞ GEÇMEDİ
Bordo mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Mehmet Ekici ve 45. dakikada Oscar Cardozo kaydederken, konuk takım Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un tek sayısı 55. dakikada Anıl Karaer'den geldi. Cardozo attığı golle gol krallığı yarışında 12 golle zirveye çıktı.

EDİNHO SON DAKİKADA KIRMIZI KART GÖRDÜ
Öte yandan müsabakanın 90+3. dakikasında Sual Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor forması giyen Edinho, kendisine faul yapan Ferhat'a yaptığı müdahale sonrasında mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı ve oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 29'a yükseltirken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 17 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek.

Editör: TE Bilisim