Devre arası transfer döneminde takviye yapması beklenen Beşiktaş ile Fenerbahçe hakkında Martin Caceres iddiası ortaya atıldı.

İtalyan basınında yer alan haberde, bu sezon Juventus formasını sadece 3 kez giyebilen Uruguaylı savunma oyuncusu Caceres'in, Ocak ayı transfer döneminde veya sözleşmesinin biteceği Haziran ayında Torino ekibinden ayrılabeileceği ifade edildi.   

28 yaşındaki Caceres'in yaz transfer döneminde Juventus'tan bonservisini eline alarak ayrılabileceği ancak Juventus'un erken bir veda ihtimalini de göz önüne aldığı kaydedildi. 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin, Caceres ile ciddi bir biçimde ilgilendiği vurgulanırken, Juventus'un 2 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli talep edeceği bildirildi. 

Caceres için "Türk derbisi"nin devam etmesi halinde, Juventus'un satışa onay vereceğinin altı çizildi.

 

Ölümden dönmüştü

Eylül ayında Ferrari marka otomobiliyle hareket halindeyken kontrolünü kaybedip iki araca çarpıp daha sonra da otobüs durağına dalan Caceres, büyük tehlike atlatmıştı..

 

Kazadan yara almadan kurtulan Caceres'in yapılan testlerde alkol limitinin oldukça üstünde olduğu belirtilmiş, 1000 euro ceza ödeyen Urugaylı savunmacı, 6 ay ceza alırken,  Juventus da oyuncunun geçici süreyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.


KAYNAK-İNTERNET HABER

Editör: TE Bilisim