TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.B.Vanspor’da, Erokspor deplasmanından alınan galibiyetle moraller yerinde.



Bölge Gazetesin'in haberine göre, B.B.Vanspor Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. 24 haftalık maç periyodunda 10 galibiyet ve 9 beraberlik elde eden B.B.Vanspor, 5 maçta ise rakiplerine mağlup oldu. Bugüne dek oynadığı bazı maçlarda karşılaşmanın son dakikalarında yediği gollerle ya mağlup olan, yada iki puan kaybeden kırmızı-siyahlı ekip, bazı maçlarda ise uzatmalarda güldü.



Darıca Gençlerbirliği deplasmanında uzatmalarda serbest vuruşta yediği golle üç puan kaybeden B.B.Vanspor, yine deplasmanda ama bu kez kedisi uzatmalarda serbest vuruşta atılan golle sevindi. Grupta ise birbirinden zorlu maçlar oynanıyor. Bazı maçlarda favori gösterilen takım yenilebildiği gibi, yine bazı maçlarda kaybedileceği düşünülen takım sahadan galibiyetle ayrılabiliyor.



Son haftalarda alınan sürpriz sonuçlarla sürekli zirvedeki takımların yeri değişirken, B.B.Vanspor da mağlup olduğunda bazen iki-üç sıra gerilerken, galip geldiği zaman ise birkaç sıra yine yukarı çıkabiliyor. Taraftarlar da B.B.Vanspor’un grubunun oldukça zor bir grup olduğunu belirterek, ne olursa olsun takımı desteklemeleri gerektiğini söylüyor.



Kırmızı siyahlı takımın grubunda bu hafta maçlar saat 14:00 ve 14:30’da oynanacak. B.B.Vanspor ise evinde A.24Erzincanspor’u konuk edecek.



Grupta Darıca Gençlerbirliği 46 puanla liderliğini sürdürürken, A24Erzincanspor ise 43 puanla ikinci sırada yer alıyor. B.B.Vanspor ise 35 puanla grupta sekizinci sırada yer alıyor.



Bu sezon puan alamayan Kayseri Erciyespor ise son sıraya demir atmış durumda.

 

Editör: TE Bilisim