Fenerbahçe Kulübü başlattığı ’Hedef 1 Milyon Üye’ projesi, Türkiye’nin dört bir yanında hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe Van Şubesi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Fenerbahçe Van Şubesinin açılışına, Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Erhan Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yalçın Haker, Selim Sapan ve Mustafa Serdar Erkan, Şube Başkanı Müjdat Çelik, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Fenerbahçe Dernekler Masası Sorumlusu Murat Boyraz, şube üyeleri ve Vanlı taraftarlar katıldı.

BATTAL, YILDIRIM’I VAN’A DAVET ETTİ

Özel bir uçakla Van’a gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindekiler ilk olarak Van Kahvaltı yaptı. Başkan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Van Ticaret Ve Sanayi Odasına geçti. Başkan Yıldırım burada, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri, VAN TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, YYÜ Rektörü Peyami Battal ve diğer katılımcılar ile birlikte kahve içti sohbet etti. Burada yapılan görüşmelerde, Rektör Prof. Dr. Battal, ligin bitimiyle bazı futbolcularla birlikte 2-3 günlük tatillerini Van'da geçirmeleri için Aziz Yıldırım'ı kente davet etti.

FENERBAHÇE VAN DERNEĞİ AÇILDI

Başkan Yıldırım, daha sonra Fenerbahçe Şubesi'nin açılışına katılmak üzere VAN TSO’dan ayrıldı. Fenerbahçe’nin Van Derneği’nin açılışı için Dernek binasına geçen Yıldırım katılımcılar ile birlikte derneğin kurdelesini kesti. Başkan Yıldırım, açılışta hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Dernekte Fenerbahçe Van Dernek Başkanı ve yönetimi bir süre basına kapalı sohbet eden Yıldırım daha sonra Fenerbahçe Van Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Futbol okulunun öğrencileri ile sohbet eden, öğrencilere futbol ile eğitimlerini bir arada götürmeleri tavsiyesinde bulunan Yıldırım, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Sağlık kontrolünden geçen sporcularla konuşan ve sağlıklı beslenme konusunda sporculara tavsiyede bulunan Yıldırım spor okulundan ayrıldı.

YILDIRIM’DAN VALİ DOĞAN’A ZİYARET

Çeşitli açılışlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Van’a gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vali Aydın Nezih Doğan’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Yıldırım’a ziyareti sırasında kalabalık bir heyet de eşlik etti. Yıldırım, Vali Doğan’a “A. NEZİH DOĞAN” ismi yazılı Sarı Lacivert forma hediye etti. Yıldırım, Vali Doğan’a açılışını gerçekleştirdikleri Futbol Okulu ve kulübün Van Şubesi hakkında bilgiler verdi. Vali Doğan ise ziyaretten ve açılışı gerçekleştirilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİR ZİYARETTE BAŞKAN KAYA’YA

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı M. Muhsin Bayram, Ayşan Harmancı, Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün katıldı. Yıldırım'ı kapıda karşılayan Kaya, daha sonra makam odasında bir araya geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, Van'da açacakları Fenerbahçe Spor Tesisleri için belediyenin kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Kuracakları spor tesisi içerisinde yüzme havuzları, spor alanları, Fenerbahçeliler evi ve birçok sosyal alanın bulunduğunu belirten Yıldırım, belediyenin yer ve imar konusunda kendilerini yardımcı olmaları için söz almaya geldiklerini ifade etti. Daha sonra söz alan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya ise yapacakları her türlü yatırımda kendilerine yardımcı olacaklarının sözünü vererek bu tür yatırımlar için kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından üzerinde 'Bekir Kaya' yazılı forma hediye edildi. Basına kapalı olarak devam eden görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Yıldırım, bir dönem Fenerbahçe Kulübünde top koşturan ancak şuan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün ile de bir süre sohbet etti.

YILDIRIM TARAFTARLARLA BULUŞTU

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1 milyon üye programı kapsamında bulunduğu Van'da taraftarlarla bir araya geldi. TSO'daki toplantıda konuşan Başkan Yıldırım, 1 milyon üyeye 5 yılda ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Yıldırım, “Van'da şube açmamız istendi. Bizde şubemizi açtık. Amacımız, 1 milyon üyeyi kulübe kazandırmak ardından takımımızı halkın üzerine monte etmektir. Fenerbahçe'nin her oluşumda insanlara yardım etmesini istiyoruz. Şimdiye kadar 40 şube açtık. Bundan sonra buralara gelip gideceğiz. Burada görmek istediğiniz insanları sporcuları buraya göndereceğiz. Biz 5 yılda üye sayımızı 1 milyona ulaştırmayı amaçlıyoruz. Takımınıza sahip çıkın. Halkın takımını halk kucaklamalıdır. Türkiye'de böyle bir model yoktur. Bizler burada kalıcı değiliz, 2-3 yıl yada farklı bir zamanda biz ayrılacağız. Artık halkın gelip yönetime girmesini istiyoruz. Burada Fenerbahçe evi kuracağız. Üyelerimizi burada toplayacağız. Mekan içinde tenis kortları, yüzme havuzu gibi sosyal etkinliklerin yapılacağı yerler olacak. Ayrıca çocukların için oyun alanları oluşturacağız. Bu mekanlarımız modül olacak istediğimiz zaman büyütebileceğiz.” Dedi.

Başkan Aziz Yıldırım konuşmasının ardından Van Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Nejdet Takva'ya plaket verirken, Takva Yıldırım'a Van kilimi hediye etti. Başkan Yıldırım daha sonra taraftarların formalarını ve üyelik kartlarını imzaladı.


Önder ALTINAL - Şehrivan

Editör: TE Bilisim