TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediye Spor Antalya’nın Manavgat ilçesinde sürdürdüğü 20 günlük kamp çalışmasını son hazırlık maçı ile tamamlayarak Van’a döndü.

Antalya’da ligin ikinci devresi için 20 günlük kampa giren TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediye Spor kamp çalışmasını son hazırlık maçı ile tamamladı. Batman Petrol Spor ile hazırlık maçı oynayan Van Büyükşehir Belediye Spor Batman Petrol Spor ile 2-2 berabere kaldı. Emirhan Otel Spor Kompleksinde Batman Petrol Spor ile son hazırlık maçını oynayan Van Büyükşehir Belediye Spor’da yeni transfer edilen futbolcularda oynarken, Belediye Spor’un her iki golü de Yakup Demir’den geldi. Kampın tamamlanması ardından futbolculara 3 günlük izin verildi. Takım Pazartesi günü tekrar Van’da toplanarak Beylerbeyi maçı için hazırlıklarına başlayacak.

TEK HEDEF PLAY-OF

Yeni transferle kadrosunu güçlendiren Van Büyükşehir Belediye Spor’da tüm planlar ligin ikinci devresinde hedefine koyduğu play-of oynamak. Ligin ikinci devresinin başlaması ile birlikte kendi sahasında Beylerbeyi Spor ile karşılaşacak olan Belediye Spor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular kendi aralarında toplantı yaparak oynanılacak olan maçın hayati önemine değindi. Beylerbeyi Spor maçının kendileri için kader maçı olduğunu ifade eden teknik heyet ve futbolcular bu maçın ardından galibiyet serisi ile yollarına devam ederek en az play-of oynamayı kendilerine hedef yaptılar.

‘BAŞARI BİRLİKTELİK VE İNANÇLA OLUR’

Van halkına mesaj gönderen yönetim, teknik heyet ve futbolcular, kendilerinden beklenen başarı ve performansı göstereceklerini ve bir üst lige çıkmak için büyük bir emek ve çaba vereceklerini ifade eden futbolcular, Van halkının ve kentte yaşayan dinamiklerinin de kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Başarının birliktelikle olacağını ve bu başarının ortaya çıkması için herkesin desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen futbolcular kentte yaşayan herkesi takıma sahip çıkmaya çağırdı. Van Büyükşehir Belediye Spor taraftarlarına da selam gönderen futbolcular, kendilerini hiçbir şekilde yalnız bırakmayan taraftarların ligin ikinci devresinde kendileri için büyük bir güç olacağını ve her hafta oynanılacak olan maçlarda elde edilen her başarının en büyük paydaşlarından bir tanesinin de taraftarları olacağını belirttiler.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim