ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Van Büyükşehir Belediyespor dün deplasmanda karşılaştığı Sancaktepe Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Lig lideriyle deplasmanda berabere kalan Vanspor 6’ıncı sıraya yükselmiş oldı.

 

Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Sancaktepe Belediyespor deplasmanından puanla döndü. İki takımında gol atmadığı karşılaşmadan altında değerinde 1 puan alan Van Büyükşehir Belediyespor puanını 16’ya çıkardı. Altay ile aynı puana sahip olan Vanspor averaj farkıyla 6’ıncı sıraya yükseldi. Vanspor bu zorlu müsabaka sonrası Pazar günü evinde Beylerbeyispor’u konuk edecek.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

İlk yarıya Van Büyükşehir Belediyespor başladı.

25. dakikada gelişen Sancaktepe Belediyespor atağında top kaleci Okan’da kaldı.

33. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor tehlikeli bir atak geliştirdi. Serkan’ın derin pasında Eray topla buluştu. Kaleci Mehmet kalesini erken terk etti ve pozisyonu engelledi.

41. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruşta Sancaktepe Belediyespor savunması topu uzaklaştırdı.

İki takımda buldukları pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

 

 

İKİNCİ YARIDA DA GOL SESİ ÇIKMADI

İkinci yarıya Sancaktepe Belediyespor başladı.

59. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor önemli noktada serbest vuruş kazandı. Van Büyükşehir Belediyespor futbolcular serbest vuruştan yararlanamadı.

62. dakikada Sancaktepe Belediyespor korner kazandı. Kullanılan kornerden sonuç çıkmadı.

77. dakikada Sancaktepe Belediyespor gole çok yaklaştı. Gelişen tehlikeli atakta Van Büyükşehir Belediyespor kalecisi Okan Karabulut topu son anda kornere çeldi.

Başka önemli pozisyon olmayınca maç 0-0 beraberlikle sone erdi.

 

 

İLK ONBİRLER

Van Büyükşehir Belediyespor Namık Altunsoy teknik sorumluluğunda sahaya; Okan Karabulut, Medeni Bingöl, Salih Tunar, İsmail Türkaslan, Caner Turp, Deniz Durmuş, Halil İbrahim Yazğılı, Orhan Pala, Eray Baba, Serkan Silan ve Uğur Yağmakan onbiri ile çıktı.

Sancaktepe Belediyespor ise Hikmet Sevim teknik sorumluluğunda sahaya; Mehmet Doğan, Süleyman Olgun, İlker Avşar, Selim Kayacı, Gökhan Çetinus, Umut Koçin, Caner Solmaz, Anıl Gir, Alaattin Hamza Ok, Bahadır Erol ve Samet Akaydin onbiri ile çıktı.

Şefer Taştan, Ayhan Arısoy, Emin Barlas ve Tunç Özdemir hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 13.30’da 15 Temmuz Stadyumu’nda oynandı. Maça 100’e yakın Van Büyükşehir Belediyesporlu taraftarda gitti.

Editör: TE Bilisim