TFF 2. Lig Kırmızı Grup Temsilcisi Vanspor’un Erzurum kampı devam ederken, Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, geçtiğimiz hafta yönetimdeki bazı isimlerin istifaları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yenitürk, Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay, AS Başkan Adnan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Çetin'in istifalarını kabul etmediklerini dile getirdi.

Vanspor’da yaşanan son gelişmelerle ilgili bilgiler veren Vanspor Başkanı Yenitürk, Erzurum kampı hakkında bilgi vererek 6-7 tane daha futbolcu transfer edeceklerini belirtti.

“BU ARKADAŞLARIMIZ GÖREVLERİNİN BAŞINDADIR”

Başkan Yenitürk, yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin başında olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımız arasında ufak tefek bir tartışma olmuş. Her aile içerisinde olan şeyler. Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay, AS Başkan Adnan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Çetin'in istifalarını kabul etmedik. Bu arkadaşlarımız şuan görevlerinin başındalar. Takımımızda bugün Erzurum’a gitti. Kamp süresince 2-3 tane hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. 12 gün boyunca Erzurum’da kamp sürecimiz olacak. Transfer çalışmalarımızda aralıksız devam ediyor. 3-4 tanede denemedik için kampımıza aldığımız futbolcular var. Buradaki performanslarına göre onlarla da anlaşabiliriz. Toplamda 6-7 tane futbolcu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Bugün fikstürümüz de açıklandı. İlk maçımız deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile olacak. İlk maçta puanla dönersek iyi olur diye düşünüyorum. Yeni hocamızla da anlaştık. İnşallah Vanspor için hayırlısı olur. Grubumuz güzel. Birkaç tane kaliteli transferle grup içerisinde yine inşallah iddialı takımlardan birisiyiz. 6-7 tane daha futbolcu transfer etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı

Kaynak: Van Bölge Gazetesi

Editör: TE Bilisim