Şehri Van Haber - Spor Toto. 3. Lig 1. Grup'ta mücade eden Vanspor BBSK, evinde Çorum BelediyeSpor'u konuk etti.

Ligde 8. hafta maçları oynanırken Vanspor BBSK, evinde lider Çorum ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Namık Altunsoy ile bu sezona iyi başlayan Vanspor, geçtiğimiz hafta alınan Altay galibeyetinin ardında bu hafta evinde ilk 5'e girmek için maça çıktı. Vanspor taraftarının maça büyük ilgi gösterdiği mücadele, taraftarın büyük desteği ile başladı.

İlk yarı iki takımın da temkinli oynadığı, rakip takımın tehlikeli ataklarla Vanspor yarısahasında tehlikle yarattığı bir anda Vanspor, golcüsü Berkay ile 45'te attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Vanspor ikinci yarıya da iyi başladı. Üst üste ataklar ile rakip kaleyi yoklayan Kara Kobralar rakibe 80'ininci dakikada talihsiz bir penaltı kazandırdı. Ceza sahası içine gelen topu Akın elle kontrol edince hakim beyaz noktayı gösterdi. Topun başına gelen Ferhat Duman 80. dakikada skoru eşitledi. Maçta kalan dakikalarda gol olmayınca Vanspor, lidere karşı 1 puana razı oldu. İyi oynadığı bir maçta Çorumspor'u elinden kaçıran Vanspor aldığı bu skor ile play off hattında mücadele etme şansını sürdürürken, Çorum'u da liderlikten etti.

 

YÖNETİMİN ÇAĞRILARI SONUÇ GETİRDİ!

Öte yandan hafta boyunca Van halkını maça davet eden yönetimin girişimleri de bu maçta sonuç verdi. Evinde oynayacağı maça hafta boyunca Vanlıları davet eden yönetimin 1 TL'lilk maç ücreti indirimi de sonuç verdi. Vanspor taraftarı Van Atatürk stadını tıklım tıklım doldururken maç boyunca destek hiç bitmedi. Bu sezona iyi başlayan Vanspor, taraftarının da desteği ile rakibine zor anlar yaşatırken, alınan 1 puan gelecek haftalar için de taraftara umut verdi.

 

 

 

Editör: TE Bilisim