ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Van Büyükşehir Belediyespor konuk olduğu, Tekirdağspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor hafta içi oynanan maçta Tekirdağspor’a konuk oldu. Van Büyükşehir Belediyespor maçta öne geçmesine rağmen son dakika yediği gol ile Tekirdağ’dan 1 puan ile döndü.

 

Van Büyükşehir Belediyespor, Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Vanspor ilk yarıda bulduğu gol ile Tekirdağ deplasmanında 1-0 öne geçti. İlk yarıyı bu skorla tamamlayan Vanspor ikinci yarının başlarında da iyi bir oyun sergiledi.

 

SERKAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Vanspor ilk yarıda attığı gol ile maçı koparacağı dakikalar Serkan Silan kırımızı kart görerek takımını 10 bıraktı. Serkan’ın kırımız kart görmesinden sonra Tekirdağpsor 86’ncı dakika Abdulkadir Kaplan’ın attığı gol ile maça denge getirdi. Vanspor’un golünü ise 24’üncü dakika Anıl Açık kaydetti.

 

İLK ONBİLER VE HAKEMLER

Van Büyükşehir Belediyespor Namık Altınsoy teknik sorumluluğunda sahaya; Okan Karabulut, Deniz Durmuş, Akın Açık, Salih Tunar, Eray Baba, İsmail Türkaslan, Caner Turp, Furkan Dumlu, Hali İbrahim Yağızlı, Serkan Silan ve Uğur Yağmakan onbiriyle çıktı.

Tekirdağspor ise Mehmet Erdal Alpaslan teknik sorumluluğunda sahaya; Hakan Sayar, Kemal Özyurt, Rıza Şen, Hakan Can Özkan, Alpay Koldaş, Göksel Ergün Abdulkadir Kaplan, Mehmet Demirözü, Tamer Tamince, Yusuf Duman ve Murat Çelik onbiriyle çıktı.

Maçın hakemliğini, Gökçen Öztürk, Arif Dilmeç, Gökhan Barcın ve Ali Can Soydal yaptı.

Editör: TE Bilisim