Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Vanspor haftalar sonra nihayet galibiyet ile tanıştı. Ligdeki son galibiyetini 27 Eyül 2015 tarihinde alan Vanspor 8 maç sonra galibiyet ile tanıştı. Aldığı üst üste mağlubiyet ve beraberlikler ile play off hattından düşme hattına kadar gerileyen Vanspor'da kötü gidişet Beylereyi maçı ile son buldu. Evinde ligin güçle ekiplerinden Beylerbeyi'ni ağırlayan Vanspor, maçtan 3-1'lik sonuçla ayrılırken takımın başında üçüncü maçına çıkan Zeki Yılmaz ile ilk galibiyetini de almış oldu.

Vanspor 8 hafta sonru gelen galibiyet ile düşme hattının bir basamak üstüne çıkarken ligde tutunmak için gözünü önümüzdeki maçlara çevirdi.

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, evinde konuk ettiği ligin güçlü takımlarından Beylerbeyispor'u Ömer Yıldız, Burak Koyuncu ve Baran Basut'un golleriyle 3-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı. 
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Harun Toplar xx, Özcan Genel xx, Gökhan Yumlu xx
VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Selçuk Aslan x, Salih Tunar xx, Furkan Işıkdemir xx (Uğur Yağmakan dk. 81 x), Ali Kurt xx, Ömer Yıldız xxx, Murat Berge xx, Eren Demir xx, Abdullah Temircan xx (Murat Kurnaz dk.90 x), Muammer Erdoğdu xx, Medeni Bingöl xx, Orhan Pala xx (H.İbrahim Yağızlı dk. 75 x)
TEKNİK DİREKTÖR: Zeki Yılmaz
BEYLERBEYİSPOR:Gökhan Severek x, Veli Akbulut x, M.Serdar x, Musa Dolu x, Semih Durmuş x (Berkay Yüksel dk. 54 x), Erdin Üzer x, Egecan Çevir x, Onur Çakmakçı x, Ümit Kocabaş x (Kemal Ünal dk.63 x), Batuhan Otyıldız x, Deniz Karadeniz x (Kadir Demir dk. 88 x)

Editör: TE Bilisim