Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü grupta mücadele eden B. Vanspor ligin 17'inci haftasında karşılaştığı Yimpaş Yozgatspor ile evinde berabere kaldı. Son haftalarda aldığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan ve geçtiğimiz hafta da teknik direktör Cahit Sönmez ile yollarını ayıran B.Vanspor maçta 1-1'lik skorla 1 puana razı oldu.

Lige iyi bir giriş yapan fakat son haftalarda aldığı inişli çıkışlı sonuçlarla ilk 5 umudundan kopmaya başlayan Vanspor haftayı yine puan kaybederek geçirdi. Son bir kaç haftadaki kötü gidaşatı geçtiğimiz hafta Gölcükspor galibiyetiyle sona erdiren B.Vanspor bu hafta evinde oynadığı Yimpaş Yozgatspor maçında berabere kalarak rakibini 1 puanla gönderdik. Maça 11'inci dakikada yediği şok golle başlayan B.Vanspor vasat bir futbol sergilerken beraberlik 54'üncü dakikada Volkan Bekçi'nin attığı golle geldi. Bu dakikadan sonra gol olmayınca Vanspor maçtan 1-1'lik skorla ayrıldı. Böylelikle Vanspor 17'inci haftayı 25 puanla 8'inci sırada tamamlamış oldu.

 

YERİMİZDE SAYIYORUZ

İşte alınan sonuçlardan sonra ligde puan durumu şöyle oluştu:

VANLI DEPREMZEDELERE DESTEK


Ötee yandan aynı ligde oynan Refahiyespor-Diyarbakır maçında ise Van'da destek vardı. Sahanın kardan temizlenmesi için Cumartesi günü Atatürk Stadına gelerek kar temizleme çalışmalarına katılıp takdir toplayan taraftarlar, maçta ayrıca Van’daki depremzedelere de destek verdi. Tribünlere ‘Van üşüyor, sessiz kalma’ pankartı asan Azrailler grubu, Van’ın plakasını içeren 65. dakikada da Van lehine tezahüratlarda bulundu. Azrailler grubu, ayrıca Vanlı depremzedelere yardım toplamak için kampanya başlattı. 

Editör: TE Bilisim