TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor dün evinde Bergama Belediyespor’u ağırladı. Geçen hafta lider Sakarya’yı yenerek futbol severleri biraz olsun umutlandıran Vanspor bu hafta aldığı beraberlikle yine taraftarına hüsran yarattı. Tüm bu sıkıntı ve sorunların yanı sıra bu sezon hemen hemen her maçta kırmızı kart gören Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları can sıkmaya başladı. Mücadeleye 3 dakikada yediği golle 1-0 mağlup başlayan Vanspor daha sonrasında 2 gol bularak maçta 2-1 öne geçmeyi bildi. Ancak maçın son dakikalarında Bergama Belediyespor attığı golle skora denge getirdi ve Vanspor deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. 2-2’lik skorlar bitten maçta Vanspor’un gollerini Murat Berge ve Ali Kurt kaydederken Bergama Belediyespor’un gollerini ise Yasin Bağdaş ve Gökhan Çetinus kaydetti. Çetinus’u taraftara hareketlerine tepki gösteren Murat Berge ve Murat Yıldırım kırmızı kart gördü.

ASKER SELAMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Belediye Vanspor ile Bergama Belediyespor arasında oynanan Bergama’nın son dakikada attığı beraberlik golü ise tepkilere neden oldu. Bergama Belediyesporlu Gökhan Çetinus’un attığı golden sonra taraftara dönerek asker selamı vermesi üzerine saha bir anda karıştı. Gökhan Çetinus’a tepki gösteren taraftarlar sloganlar atarak futbolcu Çetinus’a tepki gösterdi. Taraftarın tepkisi büyüyünce polis taraftara biber gazı ile müdahale etti. Asker selamı veren ve büyük tepkilere neden olan Gökhan Çetinus maçtan sonra yeniden taraftarlara tahrik edici hareketlerde bulununca taraftarlar bu sefer sahaya indi ve Çetinus’un üzerine yürüdü. Saha içinde çıkan arbedenin ardından Çetinus vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Daha sonrasında Polis Çetinus’u sahadan güçlükle çıkardı.

İPEKYOLU EŞ BAŞKANLARINDAN VANSPOR’A DESTEK!

İpekyolu Belediyesi Eş Başkanlar Aygül Bidav ve Veysel Keser, 2-2 skorla biten Van Büyükşehir Belediyespor ile Bergamaspor arsında geçen çekişmeli maçı tribünde izleyerek Vanspor’a destek verdiler.


Önder ALTINAL - Şehrivan

Editör: TE Bilisim