ŞEHRİVAN HABER - Türkiye 3. Ligi 2. Grup'ta yer alan Van Belediye Spor Kulübü evinde ağırladığı Kırşehir Belediyespor maçında rakibe 2 puan kaptırdı.

Bu sezona bomba gibi başlayan ve hem ligde hem kupada yoluna dolu dizgin ilerleyen Vanspor, geriden gelip öne geçtiği maçta rakibin gollerine engel olamayarak rakibi Kırşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Maça taraftarının da desteği ile üstün başlayan Vanspor henüz 13. dakikada Turgay An'ın golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra hızlı toparlanan takım 19. dakikada Çağrı ile Kırşehir Belediyespor’a karşılık verdi. Skoru 1-1 getirdikten sonra ilk yarıyı beraberlik ile tamamlayan Vanspor, ikinci yarıda da ataklarını kesmedi. Vanspor taraftarının beklediği 2'inci gol, 67'inci dakikada Serdar'ın ayağından geldi. Maçta üstünlüğü ele geçirmesine rağmen rakibin ataklarına engel olamayan Vanspor dakika 83'te Fatih Şen'in golüne engel olamadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 

 

LİDER OLMA FIRSATI KAÇTI

Hafta için Hacettepe'yi eleyerek moral bulan ve ligde de kazanması halinde 10 puan ile liderliği yakalama fırsatı bulan Vanspor, berabere kalarak zirveye oturma fırsatından da oldu. Ligde tamamlanan maçların ardından 8 puan ile 4. sıradaki pozisyonunu koruyan Vanspor, 1'inci sıra fırsatını önümüzdeki haftalara bıraktı.

Editör: TE Bilisim