ŞEHRİVAN HABER: ÖMER FARUK TOKTAŞ- Düzcespor ev sahipliğinde gerçekleşen Van Büyükşehir Belediyespor ligdeki son maçını gollerle tamamladı.

Maça baskılı başlayan Van Büyükşehir Belediyespor gol perdesini 7. Dakikada Batuhan Er’in attığı golle araladı.

Er’in attığı gol ile baskılarına devam eden 3.Lig temsilcimiz çok geçmeden Güney Tutcuoğlu’nun 28 ve 45. Dakikalarda attığı goller ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İlk yarıdaki baskılı oyunu ile adeta rakibe top kaptırmayan Van Büyükşehir Belediyespor oyuncularının maçı kazanmak konusundaki kararlılıkları her attıkları golden sonra devam ettikleri preslerle görülüyordu.

İlk yarıyı Düzcespor adına maçı geri çevirmenin oldukça zor olduğu bir skor ile tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda da baskılı oyunundan ödün vermedi.

Ardı ardına gelen ataklar neticesinde topla buluşma şansı yakalayan Serdar Cansu yakaladığı fırsatı değerlendirdi ve 53. Dakikada takımının 4. Golünü kaydetti.

Maçtaki temponun düşmesini fırsat bilen Batuhan Er Vanspor adına kendisinin 2 takımının 5. Golünü 61. Dakikada kaydetti.

Rakibini adeta hezimete uğratan Van Büyükşehir Belediyespor’un son golünü ise 79. Dakikada Berk Kınlı kaydetti.

Oyuncular maçın ardından oynadıkları oyundan duydukları memnuniyetleri dile getirirken başarılarını ilerleyen maçlarda da aynı şekilde sürdüreceklerini belirttiler.

Editör: TE Bilisim