ŞEHRİVAN HABER - 1. lig yolundaki mücadelenin kıran kırana sürdüğü TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 23'üncü hafta maçları tamamlandı.

Ligin ilk yarısından beri zirveyi kovalayan Vanspor, kritik haftalara girilirken evinde hazırladığı Pazarspor'u 3 golle geçti. Her maçın büyük önem arzettiği ve kritik hatanın zirve yarışından kopma sebebi olduğu bir sürece girilirken kritik 3 puanı 3 golle alan Vanspor, zirve yolundaki takibini sürdürdü.

Maça etkili başlayıp atak üstünlüğünü kuran temsilcimiz ilk golü 19. dakikada buldu. Yakup Demir takımı 19'da öne geçiren isim olurken, Vanspor'un ikinci golü 33'te geldi. Ömercan Öndaş'ın kendi kalesine attığı golle farkı 3'e çıkaran Vanspor, 43'te de Ömer yıldız golüyle farkı üçe çıkardı. İkinci yarıyı rahat bir şekilde tamamlayan temsilcimiz maçı 3-0'lık üstünlükle tamamladı.

VANSPOR LİDERE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Play-off hattında puanların birbirine yakın seyrettiği 2. ligde ilk yarı boyunca harika bir çıkış yakalayan Eyüpspor bu hafta da puan kaybetti. Son 5 maçta 3 beraberlik alan Eyüpspor bu hafta da Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı. Öte yandan Vanspor'u 3 puan geride takip eden Kırşheir Belediyespor ve 4 puan geride takip eden Turgutluspor da galibiyet ile ayrılarak play-off hattındaki mücadelesine devam etti. 

Alınan sonuçların ardından puan durumu ise şöyle oluştu:

FOTOĞRAFLAR: VANSPORGALERIA

Editör: TE Bilisim