ŞEHRİVAN HABER - ÖNDER ALTINAL: Yeni sezona geçtiğimiz sezondan sadece 10 futbolcusuyla yola devam eden Van Büyükşehir Belediyespor, yapmış olduğu 16 yeni futbolcuyla sezona sıfırdan başladı.

 

Geçtiğimiz hafta basın mesnuplarıyla bir araya gelen Van Büyükşehir Belediyespor yöneticileri mütevazi bir takım kurduklarını ifade eden yöneticiler üst ligden sadece 6 futbolcu transfer eden Van Büyükşehir Belediyespor diğer futbolcuları ise amatörden ve alt yapıdan transfer etti. Sezona yeni deknik direktör ve sportif direktör Turgut Karatekin'le başladı. Sezona iyi başlamak isteyen Vanspor dün Manavgatspor'un konuğu oldu. İlk yarıda atılan goller, maçın skorunu belirlerken Vanspor'un golünü 30'uncu dakikada Serkan Silan attı. Serkan'ın golüne Manavgatspor'un cevabı gecikmedi. Ahmet Sarı 35'inci dakikada attığı gol ile maçı 1-1'e getirdi.

 

Maçtan başka gol sesi çıkmayınca maç 1-1'lik skorla tamamlandı. Vanspor bu skorla lige 1 puanla başladı. Van Büyükşehir Belediyespor'un bir sonraki maçı evinde Kütühyaspor'a karşı olacak. İlk maçlar sonrası puan durumu:

 

 

Vanspor onbiri: Okan Karabulut, Metgül Çapoğlu, Gürol Karataş, İsmail Türkaslan, Deniz Durmuş, Ali Kurt, Ali İhsan Özkanca, Akın Açık, Medeni Bingöl, Berkay Yüksel ve Serkan Silan.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör: Namık Altunsoy

Manavgatspor onbiri: İsmail Çetin, Fikret Sevilgen, Şerif Doğan, Hakkı Helvacı, Burak Özcan, Deniz Keskin, Ahmet Sarı, Anıl Yıldırım, Feyyaz Belen, Halil Sağdaş ve Kemal Bolat 

Manavgatspor teknik Direktörü: Kemal Atalay

Editör: TE Bilisim