Van Büyükşehir Belediyespor, Erzin Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor 11 Aralık pazar günü evinde oynayacak Erzin Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Van Büyükşehir Belediyespor tesislerinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 top ve çift kale maç ile tamamlandı.

 

ALTUNSOY: 8 MAÇTIR YENİLMİYORUZ

Yapılan antrenmanının ardından açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, 8 haftadır sürdürdükleri yenilmezlik serilerine evinde kazanacakları Erzin Belediyespor ile devam etmek istediklerini ifade etti. Altunsoy şu ifadelere yer verdi:  “Geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğumuz Cizrespor galibiyetinin ardından bugün Erzin Belediyespor maçının hazırlıklarına başladık. Ligde son 8 haftadır yenilmeyen bir takım olarak yolumuza devam ediyoruz. 26 puanla şu anda ligde 3’üncü sıradayız.”

 

“İLK YARIYI MORALLİ KAPATMAK İSTİYORUZ”

Son haftada maçlarının olmadığını ifade eden Altunsoy, “Erzin maçı ile birlikte ilk yarıyı bitirmiş olacağız. Şu an 2-3 maç dışında oynadığımız tüm maçlardan gayet memnunun. Oyuncularımızı bu anlamda kutlarım. Ciddi bir mücadele ile ilk yarıyı Erzin Belediyespor maçı ile tamamlayacağız. Bu maçı da kazanıp ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz.” Dedi.

 

KURT: ERZİN MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Erzin Belediyespor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan takım Kaptanı Ali Kurt ise şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta güzel bir galibiyet aldık. Bende o maçta son golü attım. Attığım golden dolayı mutluyum. Evimizde son maçımızı Erzin Belediyespor’a karşı oynayacağız. Takım olarak bu maça motive olmuş durumdayız. Alacağımız galibiyet ile ilk yarıyı güzel bir şekilde kapatmak istiyoruz.” 


ŞEHRİVAN SPOR: ERDAL ERBAŞ

FOTOĞRAF: ÖNDER ALTINAL

Editör: TE Bilisim