Türkiye Futbol federasyonu (TFF) 3. Lig'de mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'un hangi grupta mücadele edeceği bugün belli oldu. Peki, takımda transferler ne durumda? 

 

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Yeni Ordu, Karşıyaka, Erok gibi takımlarla mücadele edecen olan Vanspor'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Peki, şu ana kadar kaç isimle anlaşıldı, kimler gitti, kimler kaldı? Şehrivan Gazetesi olarak transferdeki son durumu Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'e sorduk...

 

YENİTÜRK "13 İSİMLE ANLAŞTIK" DEDİ! İŞTE O İSİMLER:

 

Yeni oyuncularla ilgili bilgiler veren Yenitürk, “Bu sene geçen sezon gibi yarım devre değil. Eski futbolcularımızdan 5 tanesini tuttuk. Gökhan Ünal gibi isimlerle yollarımızı ayırdık. Bu yıl çok daha iyi isimler aldık. Bende şu anda kurada çıktım. Önemli isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Yaptığımız çalışmalar kapsamında Ankara Demirspor’dan Bilal Özhan, Pazar’ın kalecisi Salih Şenbaş, Düzce’nin stoperi Burçak Özkanca, Batman Petrolspor’dan Semed Kartal, Niğde Belediyespor’dan Tunç Murat Behram, orta sahaya Altay altyapısında yetişmiş Osman Berk Kınlı, sağbek Şerif Doğan gibi isimleri yeni aldık. Eski takımımızdan Mutlu İlengöz, Cemal Doğu, Tahir Kurtulmuş, Emre Toptan, Erdar Cansu ile yola devam edeceğiz.” Dedi.

 

7’SİNDE VANSPOR’IN KONGRESİ VAR

 

7 ismi daha takıma kazandırmayı düşündüklerini aktan Yenitürk şunları söyledi: “Görüşme halinde olduğumuz isimler var. Burada orta saha, forvet, defans mevkisi için 7 isimle görüşmemiş olacak. Ayın 12’sine kadar bu transferlerimizi de bitirmeyi hedefliyoruz. 2. Ligden görüşmelerimiz devam edecek. Bu konuda Vanlıların biraz sabırlı olmasını bekliyoruz. Stadyumumuz bildiğiniz gibi Sayın Valimizin uğraşları üzerine eski tribün yıkıldı. Geçici bir süre için portatif tribünler yapılacak. Yeni stadyum yapılan kadar burada maçlarımızı oynayacağız. İnşallah stadyumdaki eksikliklerde giderildi. Ben buradan sizler aracılığıyla Vanlılar takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Ayın 7’sinde de kongremiz var. Bütün Vanlılarımızı da bu kongremize davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim