Büyükşehir Belediye Vanspor’un yeni yönetimi kolları erken sıvadı, yaşanan puan kayıplarını önlemek isteyen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Muhsin Bayram, futbolcular ve teknik heyete Çarşamba günü oynanacak maç öncesi jest yaptı.
Başkan Bayram, takımı maç öncesi misafir ederek kendi otelinde kampa aldı. Elmalı Otel’de basına açık ilk toplantısında Van halkına destek çağrısında bulundu.
Büyükşehir Belediye Vanspor’un çiçeği burnunda yönetim kurulunun ilk toplantısından sürpriz bir jest çıktı. Yönetim Kurulu Başkanı M. Muhsin Bayram, kendine ait otelde teknik heyet ve oyuncuları maç saatine kadar misafir ediyor.
Yönetim, Çarşamba oynanması planlanan maç öncesinde oyuncular ve teknik heyetle Elmalı Otel’de bir araya geldi. Teknik heyet ve futbolcular, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kampa girdi, maç saatine kadar moral ve motivasyon üst seviyede tutulacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Muhsin Bayram “Büyükşehir Belediye Vanspor’u üst seviyelere çıkarmak için ilk adımı attık, diğer adımları da Van halkıyla karşılıklı atalım” dedi.
“Teknik heyet ve oyuncularımızın desteğe, morale ihtiyacı var” diyen Başkan Bayram “Bu dakikadan sonra artık puan kaybına tahammül edemeyiz. Bu şehrin beklentileri büyük, barış ve kardeşliği, halkımızın dinamizmini ve şehrimizin enerjisini artık yeşil sahalara yansıtmanın ve ulusal çapta adımızdan söz ettirmenin vakti gelmiştir.
Oyuncuların ve teknik heyetin motivasyona, desteğe ihtiyacı var. Futbolcu kardeşlerimizi ve teknik ekibimizi burada misafir ettik, otelimizde bugün itibariyle maç saatine kadar kampa giriyoruz. Değerli basın mensuplarının da katılımına da açık tuttuğumuz bu etkinlikte Van halkına da bir çağrımız var. Bu çağrıyı sizin aracılığınız ile yapıyoruz. Bu çağrımız bir kereye mahsus değil, tüm sezon boyunca geçerlidir.
Kıymetli Van halkı, bu takım artık sizin takımınızdır. Bu takım artık boş tribünlere değil, tıklım tıklım dolu olan stadımızda, halkımızın ilgi ve teveccühüne layık oynamalı. Bunun için desteğinize ve ilginize ihtiyacımız var. Yönetimdeki arkadaşlarımla beraber gereken her şeyi yapmaya hazırız.
Öncelikli hedefimiz, bundan sonraki süreçte takımın hızlıca toparlanması. Elimizden geldiğince her maç öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelip onların ihtiyaç duyduğu moral ve motivasyonu sağlayacak, taleplerini dinleyeceğiz. Van halkı bu takıma sahip çıkmalı, güzel günler göreceğimize inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim