2012-2013 futbol sezonunda ligi inişli çıkışlı sonuçlarla geçiren Belediye Vanspor'un internet üzerinden paylaşılan bir videosu rekor kırıyor. Alınan bilgiye göre uzun süredir paralarını alamalan futbolcular ligin başlamasına kısa bir süre kalan yönetimi protesto etmek istedi. Futbolcular bunu yaparken de ilginç bir yöntem izleyerek hep birlikte sazlı sözlü bir şarkı ile protesto yaptı. Futbolcuların söylediği şarkıdaki, "Param içerde param içerde, Toplanmış futbolcular paramız nerde? Söyle hoca bize başkan nerede? Nevroz'amı gitti başkan nerede" şeklindeki sözleri de dikkat çekiyor.

İŞTE O VİDEO:

Spor Toto 3. Lig'de ikinci devrenin başlamasına sayılı günler kala, geçen sezon ücretlerini alamadıklarını iddia eden Belediye Vansporlu futbolcuların sazlı sözlü protesto videosu gündeme oturdu.

2012-2013 futbol sezonunda ligi inişli çıkışlı sonuçlarla geçiren Belediye Vanspor'la ilgili bir video gündeme oturdu. İddiaya göre, o dönem uzun süre paralarını alamayan futbolcular, yönetimi kendi arlarında çektikleri videoyla protesto etmek istedi. Futbolcular bunu yaparken de ilginç bir yöntem izleyerek, sazlı sözlü bir protesto gösterisi yaptı. Futbolcuların geçen yıl kendi aralarında çektikleri bu görüntülerin 4 gün önce sosyal paylaşım sitesinde yayınlanması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Görüntülerde bağlama çalan şahsın kulüp çalışanı, bağlamayı ters çevirip darbuka yerine kullanan kişinin ise geçen yıl Belediye Vanspor’da top koşturan futbolcu olduğu gözlerden kaçmadı.

Futbolcuların söylediği şarkıdaki, "Param içeride param içeride, toplanmış futbolcular paramız nerede? Söyle hoca bize başkan nerede? Nevruz'a mı gitti? Başkan nerede?" şeklindeki sözleri de dikkat çekiyor.

Belediye Vanspor Kulübü yetkilileri, kulübün resmi Facebook sitesinde yaptıkları yazılı açıklamada, "Kulübümüz ile ilgili sosyal medya aracılığıyla basında paylaşılan videonun açıklamaları ile ilgili herhangi bir gerçeklik payı yoktur. Aynı zamanda paylaşılan video 2012-2013 sezonunda çekilmiştir" denildi.

Editör: TE Bilisim