Van Büyükşehir Belediyespor, devre arası kampı Kırıkhanspor ile yapılan hazılık maçı ile sona erdi. Kampı değerlendiren Teknik Direktör Zeki Yılmaz, devre arası süreci çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, “İkinici yarıda taraftarımızın desteğine gerçekten ihtiyacımız var. Herkes şundan emin olsun ki, takımımız oynadığı futbolla zevk verecektir” dedi.

 

Van Büyükşehir Belediyespor’un, devre arası kampı dün oynanan Kırıkhanspor maçı ile sona erdi. Antalya’da süren kampta Kırıkhanspor ile yapılan hazırlık maçı 0-0 biterken, yapılan maç ile birlikte kamp sezonu da kapandı. Yarın sabah saatlerinde ikinci devrenin ilk maçı için Antalya’dan, Kütahya’ya geçecek olan takım, hafta sonu oynayacağı Tavşanlı Linyit maçı için son bir antrenman yaparak maç saatini bekleyecek.

 

20 günlük takım kampını değerlendiren Teknik Direktör Zeki Yılmaz, “İlk 10 gün yoğun tempoyla, yüklenmelerle, takımın eksikliklerini giderme adına çok iyi bir zaman geçirdik. Son bir haftalık süreçte ise, ilk maçımızın deplasman olmasından dolayı rutin maç haftası çalımalarını yaparak, maça hazırlandık. Kampımız özellikle, kaynaşma, birlik beraberlik ve eksikliklerimizi giderme adına istediğimiz gibi geçti. Bu sürede 4 hazırlık maçı yaptık. 2 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldık. Hazırlık maçları eksikliklerimizi görme adına bize fayda sağladı. Bizler teknik heyet ve futbolcular olarak, kamp sürecini çok iyi geçirdik. Takımımız adına ikinci devrede başaralı olabilmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız” dedi.

 

İkinci yarının çok zor geçeceğinin farkında olduklarını aktaran Yılmaz, çalışmalarını da buna göre yaptıklarını söyledi. İkinci devre kent, taraftar, basın ve takım yönetimi olarak, bu takımın başarısı için hep birlikte mücadele etmeleri gerektiğini aktaran Yılmaz, “Herkesin bu takıma destek olmaları ve özveriyi göstermemiz gerekiyor. Çok karekterli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Teknik heyet ve futbolcular arasında çok iyi bir uyum var.Aile ortamı çerçevesinde bir çalışmamız var. Bu takımın başarısı için elimizden gelen herşeyi yapacağız. İkinici yarıda taraftarımızın desteğine gerçekten ihtiyacımız var. Herkes şundan emin olsun ki, takımımız oynadığı futbolla zevk verecektir” dedi.

 

Devre arasında yaptıkları transferlerde öncelikle karakter yapıları, kenti benimsemeleri ve takımı sahiplenmeleri adına çok dikkatli davranarak hareket ettiklerini aktaran Yılmaz, bu oyuncuların her anlamda takıma önemli katkılar yapacağını söyledi. 

Editör: TE Bilisim