ŞEHRİVAN SPOR: HAMİT KARAKUŞ –TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta karşılaşma heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Vanspor FK, bugün kendi sahasında Kamramanmaraşspor’u konuk ediyor. 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor FK,  5.Hafta karşılaşmasında Kamramanmaraşspor’u kendi evinde seyircisi karşısında Saat 15.00’te Atatürk Şehir Stadyumunda konuk ediyor. Karşılaşmayı hakem Alparslan Şen yönetecek

VANSPOR, HEM KUPA DA HEM DE LİGDE DOLU DİZGİN YOLUNA DEVAM EDİYOR

Ligin 4’üncü haftasında Bodrumspor’u deplasmanda farklı yenerek liderlik koltuğuna oturan Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında da Balıkesirspor’u 1-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmıştı. Hem kupada hem de ligde iyi bir performans sergileyen temsilcimiz, 7 puanla 7’inci sırada yer alan Kahramanmaraşspor’u konuk ediyor. 

MAÇ BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ

VanSpor Futbol Kulübü, yarın kendi sahasında Kahramanmaraşspor ile karşılaşacağı maçın bilet fiyatlarını belli oldu. Maraton (Kapalı) tribünün bilet fiyatları 20 TL olarak belirlenirken, kale arkası (Açık) tribün fiyatları 10 TL olarak belirlendi. 

Editör: TE Bilisim