ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'un bu sezon mücadele edeceği, grup belli oldu.

 

2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi, 2 Temmuz Pazartesi günü Sarıyer İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak. TFF 2. Lig'de grup kura çekimi saat 13.30'da başlarken, TFF 3. Lig kura çekimi saat 15.30'da gerçekleşti.

 

2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım mücadele edecek. 3 grupta karşılaşmaların yapılacağı TFF 3. Lig'de ise iki grup 18 takım, bir grup 17 takımdan oluşacak.

 

 


TFF 3. Lig’de yer alan ekiplerin hangi grupta mücadele edeceği çekilen kura ile belli oldu. Sarıyer Orhan Saka Amatör Evi’nde gerçekleşen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra TFF 3. Lig takımlarının temsilcileri katıldı.

 

Mersin İdmanyurdu’nun bu yıl alt lige düşürülme cezası almasıyla TFF 3. Lig 1 Grup’ta 17 takım mücadele edeceği aktarıldı. 1. Grup'ta her hafta bir takımın bay geçeceği belirtildi. İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez kura öncesinde kısa bir açıklama yaparak, "Futbolda kurumların itibarının zedelenmemesi en önemli başarıdır. Futbol ailesi olarak buna dikkat etmeliyiz. Başarılı olan da başarısız olan da bunu hayatın sonu olarak görmemeli” şeklinde konuştu. 

 

Yapılan kura çekimine göre Vanspor bu yıl 3. Lig'de, 2. Grupa mücadele edecek.

 

İŞTE VANSPOR'UN YER ALDIĞI GRUP:

 

 

Editör: TE Bilisim