Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Liseler Arası Kız Futbol Yarışması’nda şampiyon olarak Türkiye finallerinde Van’ı temsil etme başarısı gösteren Zahide-Mehmet Salih Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı’na spor malzemesi yardımında bulundu.

 

VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Yatırım Grup Müdürü Orhan Gültepe ve EPID Grup Müdürü Mehmet Alemdağ’ın katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette, kız futbol takımının ve okulun ihtiyacı olan istasyon seti, futbol, voleybol ve hentbol topları ile spor ayakkabısı öğrencilere hediye edildi. Burada konuşan Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, “Malzeme eksikliği nedeniyle antrenman yapmakta zorlandığınızı, bu nedenle Türkiye finallerinde daha yukarılara çıkabilecekken elendiğinizi basından öğrendik. Her şeye rağmen ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmeniz, bizler için gurur vericidir. Bu mutluluğu bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki başarınız diğer öğrencilere de ışık tutacak ve kızlarımızın spora ilgisini daha da artıracaktır” dedi.

 

Okul Müdürü Muhammed Bilici ise, “VEDAŞ’a gösterdikleri ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Öğrencilerimiz, bu ve benzeri desteklerle daha da motive olmaktadırlar” ifadelerini kullandı. Okulun beden eğitimi öğretmenleri Sadettin Erdeğer ve Hasan Varhan ise; malzeme desteğinin antrenman kalitesini geliştireceğini, dolayısıyla başarılarının sürdürülebilir olmasında önemli katkısının olacağını belirterek, “Öğrencilerimize olan ilgilerinden ve motivasyonumuzu artıran ziyaretlerinden ötürü VEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederiz” Dedi. 

Editör: TE Bilisim