Beşiktaş'ın başarısında büyük pay sahibi olan Veli Kavlak gösterdiği performansla ters orantılı bir ücret alıyor. Yılda sadece 600 bin Euro ücret alan Siyah-Beyazlı futbolcuya maç başı ücret bile ödenmiyor.
Takvim'in haberine göre; Veli Kavlak 20 bin Euro'yla en az ücret alan Emre Metin ve 530 bin Euro alan Cenk Gönen'den sonra en az kazanan 3. isim durumunda. Buna karşın Veli Kavlak takıma en çok yarar sağlayan oyuncuların başında geliyor. Gurbetçi yıldız takımda en fazla ikili mücadele kazanan isim olurken 382 isabetli pasla Atiba'nın ardından ikinci sırada yer alıyor.

4 sezonda 229 maça çıkan Veli Kavlak her maçta bitip tükenmez enerjisiyle herkesin beğenisini kazanırken Teknik Direktör Bilic'in de vazgeçemediği isimlerin başında geliyor. Yıldız oyuncunun sakatlık ve ceza durumunda ise yokluğu herkes tarafından anlaşılıyor.

GELECEK SEZON İÇİN 1.4 MİLYON EURO İSTİYOR

Bütün bu gerçek ortadayken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Veli Kavlak hak ettiğinin gerisinde kaldığını söyleyerek şartlarını belirledi. Veli'nin ilk yıl için 1.4 milyon Euro sonraki yıllar için de 1.5, 1.6 ve 1.7 milyon Euro istedi. Siyah-Beyazlı oyuncu ayrıca gelecek sezon maç başı ücret de istiyor. Veli Kavlak kendisine bonservis ücreti ödenmeyecek olmasının bir avantaj olduğunu vurgulayarak yönetimin kendisine anlayış göstereceğine inandığını söyledi.

Editör: TE Bilisim